Evde İki Kedi + 1 Kopek?

Merhaba,
Benim buradaki ilanlar gibi görüp sahiplendigim iki erkek kedim var :) ikisi de kardes ayni anda aldik. Her sey yolunda gidiyor. Ve biz bir de kopek sahiplenerek ailemizi genisletmek istiyoruz ^^ almayi tasarladigimiz bebegimizi de yine yuva arayan ilanlarindan ya da barinaklardan sahiplenecegiz.
Evimiz 90 metrekare civari. Sizce golden labrador gibI cinsler zorluk ceker mi Bu boyutta bir evde? Gunde minimum iki saatini disarida gecirecek bizimle (eevimizin yukarisinda bir park var oraya gidecegiz ) ve haftada bir de baska kopegi olan arkadaslarimizla sosyallesecegiz.
Evdeki beyfendiler de henuz 4aylik civarinda. Alacagimiz kopek de yavru olacagindan birbirlerine nispeten daha kolay alisirlar diye dusunuyoruz.
Boyle kedili kopekli karma yasayanlardan deneyim hikayeleri almak isterim :)


Simdiden tesekkurler :)

2 CEVAP

Merhabalar : ) Çok güzel bir düşünceniz var, sanırım ev pek müsait değil? Bir köpek için en uygunu bahçeli evdir hele istediğiniz gibi büyük cinsler için. Çünkü bir köpek kedi gibi uyumaz, kedi kadar temiz olmamaz. Ayrıca köpeklerin koşması gerek, bacak kaslarını tazelemesi ve çalıştırması gerek bu onun doğasında var. Benim böyle bir tecrübem oldu, birkaç yıl öncesine kadar evimizde 2 büyük cins köpek ve 10-15 civarı kedimiz vardı. Fakat evimiz büyük ve bahçeliydi yani onlar için muhteşem bir ortam vardı. Bir apartman dairesinde belkide daha küçük bir cins köpek sahiplenebilirsiniz veya dediğiniz gibi dışarıda geçireceğiniz zamanlar eğer devamlı olacaksa böyle bişeyi gerçekleştirebilirsiniz. Yavrucuklar konusundaysa sıkıntı olmaz içiniz rahat olsun : ) Çünkü henüz çok küçükler, alacağınız köpek de küçük olursa birbirlerine ısınırlar, kardeş gibi büyüyebilirler : )

çok teşekkür ederim öncelikle cevabınız için :) evet evimiz minik ama bi yanda internetten yaptığımız araştırmalarda "köpekler sahiplerine adapte olabilr" gibi yazılar okuyruz bi yandan da vicdanımız rahat olmuyor ya sıkıntı çekerlerse diye. Ama sanırım beagle gibi orta boy köpekler bizim için daha doğru seçim olacak.
biz de son olarak önümüzdeki seneye kadar (arkadaşlarımız pitbull cinsi sevgi topurcuğu köpeklerini yavrulatacaklar) beklemeye karar verdik gibi :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1104 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78354 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR