Yaşlı Köpeğimin Dışkısı Yeşil Renkte

Anket

Yaşlanmış zaten. bildiğin gibi devam et. Mutlu olsun
(1 oy)
Veterinere götür. farklı bir şey diyebilir.
(6 oy)
Belki bilmediğin hastalığı vardır. Tahlil yaptır.
(2 oy)
Bu yaşta olur bazı sorunlar. önemli değildir.
(0 oy)
Toplam (9 oy)

14 yaşında Alman av köpeğim var. Yaklaşık bir aydır beslenmesinde bir değişiklik yapmadığım halde dışkısı yeşil renkte. Yaştan ve hareketsizlikten dolayı çok kilo aldı. 12 sene yaşayacağı söylenen köpeğimiz 14ünde ama eşimi kaybettikten sonra kendini yemeye verdi. yerinden kalkmak istemedi. 21 kiloyken 45 kiloya çıktı. Artık kilo verdirmem mümkün değil. yürümüyor. Parka filan da gitmediği için ot ya da böcek yemesi de söz konusu değil. Yeşil dışkılamasından korkmalı mıyım? Veteriner sorunu hep yaşına bağlıyor. Herhangi bir sıkıntısı yok. İştahı yerinde. yakın yere kadar yürüyor ama bir kaldırımdan diğerine kadar gidip dönüyoruz. Ölene kadar böyle idare etmem gerekiyormuş gibi geliyor. Normal diyet mama yemiyor. Sürekli ödül maması istiyor. Vermezsem de kedilerin mamalarını yiyor. Yapabileceğim bir şey var mı? yanıtlar için teşekkürler.


7 CEVAP

zey940
zey940

2677

Yeşil kusmuk, dışkı vs ciddi sorunmuş gibi geliyor bana. Başka bir veterinere de gösterin bence. Yaşlı diye her sorunda tepkisiz mi kalınmalı yani :(

aslihan_e
aslihan_e

128341

İshal mi, normal mi?

Geçmiş olsun, bence başka bir veterinere de gösterin. Yaşlı diye bu tarz anormal durumlar göz ardı edilmemeli bence, yaşlıysa ne olmuş yani. Bazen veterinerler dışkı rengi kıvamı değişimi gibi konuları önemsiz görebiliyor. Uzun ömürleri olsun Gece'nin.

Esrakaya12
Esrakaya12

3833

Köpek değil ama kedim yeşil dışkılıyordu veteriner maması ne renk dedi yeşil kırmızı dedim değiştir dedi değiştirir değiştirmez rengi düzeldi ama gene de veterinere sorun

Yanıtınız için teşekkür ederim. Sağ olun. Veteriner her sorunumuzu köpeğimizin yaşına bağlıyor. Tek tip değil mamamızın rengi. iki farklı maması var. Belki de yaşa bağlı sindirim sorunu oluyordur. Sonuçta hareketlerini kısıtlayan bir durum yok ve iştahı da çok yerinde. Fazla fazla yiyor.

aslihan_e
aslihan_e

128341

Ödül mamasının rengi yeşile çalmıyor değil mi?

Normal. ishal değil. Arada normale de döner gibi oluyor. Uzun yolculuk yaptı. Ondan da olabilir mi acaba? yollar sarsmış da olabilir. Ödül maması yeşil değil. Teşekkürler ilginize. Veterinerimizin biri kapattı. Biri aşırı kazıkçı. Olmadık yere sorun çıkarır, para kazanmak için. Sadece Heka var. 7/24 açık olan hastane. Onlar da artık böyle sorunları pek ciddiye alıp önemsemiyorlar. Çok büyük taramalı tahlile de gerek var mı bilmiyorum. Ben de kanser tedavisi gördüm ama üç buçuk senedir ben bile doktora gitmiyorum. Gece'nin iştahı da yerine. Yürümesinde de sorun yok. Belki yaşa bağlı sindirim sorunudur diyorum. Umarım öyledir.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 268 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80384 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR