5 Aydır Evde Kalan Kediyi Dışarı Salmak

aoeo10
aoeo10

5267 Puan

5 ay önce sokaktan sahiplendiğim bir kedi var ve 5 aydır neredeyse her gün evden kaçıp duruyor annemde titiz olduğu için dışarıya gidip pis gelince deliye dönüyor ben idare etmeye çalışıyorum ama hala uygun an bulduğu an fırlayıp kaçıyor ve dışarıdan eve getirince tıslayıp saldırıyor bu kediyi dışarı bırakırsak uyum sağlayamayıp ölür mü?

5 CEVAP

aleyn
aleyn

113859

bu kadar sokağı seviyorsa sokakta bakmaya devam edebilirsiniz, binanın bahçesi ya da uygun bi yeri varsa orda yoksa sokakta belirlediğiniz bi yerde hergun düzenli mamasını verir suyunu tazelerseniz sürekli çevrenizde olur açlıktan ölmemiş olur. arabanın altında kalabilir vs ama bazı kediler ne yaparsanız yapın ev sevmiyor özgür olmayı istiyor bu kadar sokak seviyorsa bırakmalı ve sokakta bakmalı bence tabii benim fikrim bu..

Kaplankedi
Kaplankedi

2820

Benim kedimde öyle.sokağa bırakırsanız birşey olmaz biryer belirleyip oraya mamasını falan koyarsınız bence sorun olmaz

aleyn
aleyn

113859

kısırlaştırabilirsiniz o halde, belki sadece kızgınlıga girdiği için evden kaçıyordur.

aoeo10
aoeo10

5267

...........

aoeo10
aoeo10

5267

sabahları balkondan atlayıp ( endişelenmeyin giriş kat ) bi kaç saat sonra miyavlayarak kapıya geliyor yani sokağa bırakırsakta 2 gün sonra kapıya gelecek bu onun eve alışmış olduğunu mu gösteriyor bu beni ikilemde bırakıyor işte en son 2 gün eve gelmediğinde hamile şekilde geldi ve şu an 4 yavrumuz var... yine aynı şey olursa bakacak durumumuz yok

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 564 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR