Kedi Tuvalet Kiti Kullanan Ve Klozete Alıştıran Var Mı Aranızda ?

kedisever-34
kedisever-34

6726 Puan

Bugün bir arkadaşımın fotoğraf atması ile gördüm kedi tuvalet kiti kullanıp klozete alıştırmış mükemmel bir şey ...Marka önerebilir misiniz bi de nerelere dikkat etmem gerekiyor alıştırırken mutlaka deneyeceğim..Teşekkürler.

11 CEVAP

Infernus
Infernus

111806

2 kedi başı 1 büyük kapalı tuvalet olmasına rağmen kardeşinin kafasına basıp üstten çiş attıran manyak gördü bu gözler :) Bi de yaptıktan sonra direkt atlayıp çıkıyor uyanığa bak sen; Nasılsa altta kalan garibim onun yaptığını da kapatır. Evet maalesef erkek :(

kedilimadam
kedilimadam

114398

Tuvalet kiti önermem...Hepimizin çok iyi bildiği gibi koku kediler için temel kılavuz. Kedileri insanların kullandıkları tuvaletlere alıştırmaya çalışmak onların sahiplendikleri ve işaretledikleri alanları daha da sınırlıyor. Kedi davranış uzmanlarının en çok karşı çıktığı konulardan biri bu, tuvalet kullanımı.Kumuna kokusunu bırakması onun için önemli, yaşadığı ortamı sahiplenmesi, orada güvende hissedebilmesi için temel gereksinimi. Bu kadarını onlara çok görmemeliyiz bence. (Bu arada lütfen yanlış anlamayın, sizi yargılamıyorum ya da itham etmiyorum. Sadece belki de aklınıza getirmediğiniz bir noktadır diye anımsatmak istedim.)

Infernus
Infernus

111806

Her kedi besleyen kişinin hayali :) Hele bir de çok kedi olan evlerin kum masrafını düşünün. Ben de isterdim 6sı da sıraya girsin kapısını kapatsın işini görsün sonra elini yıkayıp çıksın. Hemen diğeri girsin sonra tuvalet sırasında da sen önce ben sonra kavgası yapmasınlar. Her medeni kedi gibi sıralarını beklesinler :) Ama hayaller ve hayatlar işte.

aleyn
aleyn

113859

kullanmadım ama youtubeda birçok video izledim kediciklerin işlerini bitirdikten sonra klozet kenarlarını kum gibi kazma çabaları resmen içimi sızlattı yav, kedili madam koku olayından bahsetmiş, bir de kedilerin dikine ve yatay tırmalama içgüdüleri vardır yatay tırmalamayı kumda kazarak gideriyorlar.

Infernus
Infernus

111806

Teşekkür ederim anlayışınız için . Dün ben de karşıma oturtup kendisiyle; bir toplumda yaşıyor olduğu, uyması gereken normlar bulunduğu ve bazı davranışlarının bunlara uygun olmadığı, hem beni diğer insanlar karşısında utandırdığı hem de kendisini parmakla gösterilen kaka çocuklardan yaptığını, tamam belki şimdi küçük olduğunu ancak bu davranış bozukluklarının devam etmesi halinde toplumda saygın bir yer edinemeyeceğini ve dışlanacağını aynı zamanda diğer kardeşlerine de kötü örnek olabileceğini ve bu durumun da toplumda ahlaki çöküşe sebep olup anarşi ortamına zemin hazırlayabileceği vb. konularda uzun uzun konuştuk. Bu gibi davranışlara devam etmesi halinde de birlikte yaşamaya devam etme konusunda ciddi şüphelerim olacağını kendisine bildirdim.

Infernus
Infernus

111806

@Breda :))) Bebeklerin her işinin oyun olduğunu düşünürsek çok da ayıplamamak gerek diye düşünüyorum :) Ben de görünce eşşoğlueşşek diyip kahkahayı bastım ama Smokinlerin de zekasına her zaman ayrı bir hayranlık duymuşumdur :) Neyse konumuz kedi tuvalet kiti ve klozet eğitimi .Çok özür dilerim sayın Kedisever-34 konunuzu birazcık dağıttığım için.

Sapsikkedim
Sapsikkedim

229

Ben alistirma icin kit aldim fakat hic ustune cikmadi. Kcucuk deliginden patisini icine sokup suyla oynamaya calistigi icin kaldirdim kiti.

Breda
Breda

3721

Infermus anlattigin örneği okuyunca buyuk kedimi sarilip opesim geldi..

Breda
Breda

3721

Benimkide kapisinda beklio minigin cikmasini sonra kendi giriyo ve kucugunkini de o kapatiyo.. Ne evlatlar var şükür bizimkilere der ya anne babalar bazen.. Oyle bi duygu oldu..

kedisever-34
kedisever-34

6726

Çok teşekkür ederim hepinize başta çok mantıklı gelmişti ama sanırım güzelce araştırıp öyle karar vermeliyim :) Obiwan için ne iyiyse olmalı..


Konu dağılsın hiç sıkıntı değil ^^ :) Tekrar teşekkür ederim bilgiler için

Infernus
Infernus

111806

Şaka şaka :) öptüm içeri gitti :))

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1779 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80459 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR