Parkta Kedisini Gezdiren Var Mı ? Nasıl Bir Tasma Kullaniyorsunuz ?

cngzhnhh
cngzhnhh

5682 Puan

Parkta kedisini gezdiren var mı ? Nasıl bir tasma kullaniyorsunuz ?

14 CEVAP

eltarcin
eltarcin

116201

@Omereyub06 Sizin önerdiğiniz tasmalarla kedi dışarıya çıkarılmaz. Bir bakarsınız tasma elinizde kalmış kedi gitmiş. Ben kendim dışarı çıkarttım ve zapt edebilecek herkese dışarı çıkartmalarını öneririm. Eğer kendinize güveniyorsanız:
https://www.********.com/trixie/trixie-kedi-gogus-tasmasi-uzatma-seti-24-42-cm-p-2266825?gclid=Cj0KCQjwibDXBRCyARIsAFHp4fo7T5i-CQTd_w-glQFhHF5x2KtvK4_YtpTDuwDs0ebQL8MqSgBAeY0aAiHIEALw_wcB
Bu tasma kedileri dışarı çıkartmak için uygun bir tasma. Sadece bu marka olmak zorunda değil. Vücudu saran tasmalar her zaman daha iyi.

eltarcin
eltarcin

116201

**Üzgünüm yazılar fazlasıyla karışık olmuş. Neden olduğunu bilmiyorum.

benim kedim sokaktan çok korkuyor gezdirebilen varsa bilgi verirse çok mutlu olurum.

Gul36
Gul36

113362

Ben henüz çıkarmadım ama biraz büyüyünce çıkarmak istiyorum. Dışarı çıkmayı ço seviyor çünkü. Ama Normal tasmayla çıkarmak güvenli olmaz gibi geliyor. Vücut tasması alacağım.

esma6363
esma6363

2501

Ben eski kedimi çkariyodum göğus tasmasiyla çok rahat olmuyo yeleğe benzeyen göğüs tasmalari var onlar daha rahat diğerleriyle kedi düzgün yürüyemiyo

glytrksvr
glytrksvr

959

Bende bugün ilk defa eurocat tasmayla çıkarmayı denedim kucağımdan hiç inmedi sokuldukça sokuldu titremesi geçmeyince hemen eve döndük.Alışırmı bilemiyorum

Elifoo
Elifoo

10743

Ya siz iyi misiniz sayin xcat? Nasil bir kabalik gozlemlediniz eltarcinda? Olmasi gerekeni yazmis kiz. Uyarmasa daha mi iyi? Denedim biliyorum ikina sikila bir sekilde cikiyorlar o tasmanin icinden ne kadar sikarsaniz sıkın.. kopek gibi degil ki kedi asiri esnek asiri kivrak. Ayrica soruyu yazan kisi yazilan yorumlardan sonra kendi maddi durumuna gore bir sekilde bir karara varacaktir? Niye maddi durumdan yuruyorsunuz insanlara? Bir onceki soruda da aynisini yapmissiniz. Polemik yaratmayin lutfen. Burda herkes karsindakini incitmeden ona hakaret etmeden fikrini belirtmede ozgurdur. Ki kiz yanlis bir sey yazmamis.

aleyn
aleyn

113859

bi kedinin kaçması sahibine ihanet etmesi ya da onu sevmediği ya da nankör oldugu anlamına gelmez, kedi bu, bi kuşun bi sineğin bi böceğin peşine avlanmak için gitmek isteyebilir. kedinin huyuna karakterine avcılık içdüsünün kuvvetine göre değişir bu. kedinin tasmasını o kadar sıkarsanız zaten rahat edemez dışarıya nefes alsınlar diye çıkarmak istiyoruz neticede. kedim boyun ve gövdeden olan bi tasmadan 6 ay boyunca çıkmayı hiç denemediği için çıkamıyor sanıyordum ta ki bir kuşun peşine koşmak için 2 saniyede sıyrılıp kurtulana kadar. o yuzden kedinin de rahat edeceği en güvenli tasma neyse o alınmalı beklenmedik şeylerle karşılaşmamak için. ha maddi durum elvermeyebilir, o zaman para biriktirilir ne bileyim alana kadar dışarı çıkarılmaz, bu şekilde kaçıp kaybolan çok kedi var.

eltarcin
eltarcin

116201

@xCat Güldüm açıkçası yazdıklarınızı okurken :D @Elifoo'ya aynen katılıyorum ama bir de benim ağzımdan dinleyin. Gerçi isterseniz şuradan itibaren bırakabilirsiniz okumayı. Malum, çok kabayım ya..
1- Maddi imkanı olmasa bile @aleyn dediği gibi para biriktirmeli. Öyle ucuz 10 liralık tasmayla kedi anında kaçar. Patisini bir çıkardı mı onu tutana aşk olsun. Sonra arkasından çok ağlarsınız.
2- Kedisine sahip çıkacağını düşünen biri bile o tasmalarla çıkarırsa anında elinden kaçırır. Bunun güvenmekle alakası yok. Ben güveni köpek, hızla geçen biri vb. anlarda kedisini rahatlatmak anlamında söylemiştim.
3- "Köpek mi bu öyle tasmalar takalım?" evet, sizin önerdiğiniz tasmalar köpeklerde kullanılıyor. Bilginiz olsun vücudu saran tasmalar çoğunlukla köpeklere takılmaz.
4- E madem yerde sürünüyorlar neden diğer tasmaları da alıyorsunuz?
5- Yeterli miktarda sıkmak mı? Çıkamayacağı bir şekilde sıkarsak, hayvan bir kaç dakika içinde kangren olur. Zaten biraz zaman sonra onu da çıkarır. Söyledikleriniz açıkçası biraz mantıksız. Tamam lafımı geri alıyorum. Çok kabayım maalesef..

Elifoo
Elifoo

10743

Normalde aslinda gogus tasmasi kullaniliyor fakat kedileri gezdirmek biraz riskli bir is. Cok kolay mikrop kapabiliyorlar kendilerini yalayarak temizledikleri ve tuvaletleri geldiginde toprakla temas ettikleri icin. Hele bir de coronasi pozitifse cok cok daha riskli..

xCat
xCat

635

Gezdirme tasmaları mevcut. Pethsoplardan elde edebilirsiniz. En ucuzu 8 lira diye biliyorum. Gayetde uzun. Zaten kediler fazla uzağa gitmek istemezler. Bu arada birde kedi taşıma çantası edinmelisiniz çünkü kediyi arabanızda götürdünüz diyelim arabadan çıkardığınız an bir tehlike veya bir canlı gördüğünde arabaya kaçmak isteyecektir. Kedi taşıma çantası daha uygun olur. Ve kediniz daha önce dışarıya hiç çıkmadıysa sakin parkları öneririm. Pazar günleri olabilir mesela veya öğlen saatleri

xCat
xCat

635

elftarcin Çok kabasınız. Farkında değilsiniz ama çok kabasınız. Hiç soruyormusunuz kendinize bu insanların maddi imkanı varmıdır diye? Bir kedi ona bakan sahibine neden ihanet edip kaçsın? Hadi diyelim dişi kedi gördü kaçmaya çalıştı kedisine sahip çıkamayacak kişide çıkarmayıversin canım. O tasmalar kaliteli diye birşeyde demedik biz ayrıca. Adı üzerinde gezdirme tasması. Köpekmi bu öyle tasmalar takalım? Hayvanlar zaten korkudan yerlerde sürünüyor gereksiz para israfı. Üstelik bir tasmayı nasıl bir tasma olursa olsun yeterli miktarda sıkarsanız hiçbir şekilde çıkaramaz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1128 Görüntüleme
  • 14 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80264 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR