Kedim Kendini At Sanıyor

916 günlük british L kedim var. Sorun başlıktaki gibi. Koridorun başından başlıyor at gibi koşmaya salona girince durmaya çalışıyor hep bir yerlere çarpıyor canı da yanıyordur illaki. Koridora yollara yapıldığı gibi 3D baskı kasis koydum banamısın demedi kutu filan koydum üzerinden atladı illa o salonda kafasını sırtını bir yerini çarpacak. Koşsun varsın da canı yanıyor mudur?

3 CEVAP

Mirabonibon
Mirabonibon

113987

benimki at gibi koşmak yetmiyor resmen avizeye kadar uçuyor veterinerde tedavi olurken veteriner düz duvara tırmanıyor demişti nasıl bir kedim olduğunu hayal edin yani 2 metre dolaba tekte çıkıyor, düz duvara tırmanıyor aklınıza gelebilecek her deliğe giriyor, evde yürürken aniden önünüzden siyah bişey geçiyor jet hızıyla yani o kadar hızlı koşuyor ki sadece silüet görüyorsunuz maşallah enerjisi asla bitmiyor kaç kere bacağını incitti orasını burasını çarptı 1 kere bile iflah olmadı bizde böyle aşırı sağlıklı olduğunu biliyoruz asla yerinde duramayan bir kedi Allahım bozmasın 🧿

bappatan
bappatan

11044

Doğalarında var bütün kediler akşamın belirli saatlerinde böyle koşarlar. Canları acısa koşmazlar zaten. Bırakın atsın enerjisini.

Superisi814
Superisi814

125092

Kediniz at gibi koşmazsa endiselenin, belli ki sağlıklı.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 249 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81935 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR