Yardim

umut93
umut93

2620 Puan

Kedim 1 yasina geldi mama olarak orijenin hangi cesidini kullanirsam daha iyi olur bir sorumda 2 aydir cok yogun tuydokmeye basladi hergun taramama ragmen orijenin yavru kedi mamasini kullaniyorum neler yapabilirim haftada 1 defada felix yas mama veriyorum

4 CEVAP

aleyn
aleyn

113859

felix yerine daha iyi bi yaş mama verseniz daha iyi olur orijen gibi bi mamadan sonra felix yemek mahfediyordur onu.. schesir applaws instinct gimcat gibi tahılsız ve et içerikli mamalara bakabilirsiniz.

Heiter
Heiter

115202

Mevsim değişikliği veya kızışmadan kaynaklı tüy dökümü olabilir. Yani mamadan kaynaklanacak diye bir kaide yok. Vitaminle diyetini takviye etmenizi öneririm. İşe yarıyor gerçekten. Bir de düzenli yararsanız, gözle görülür düzelme olacaktır.

zuhall
zuhall

10265

orijen ve felix gercekten cok uyumlu bir ikili olmuslar :)
mamasi degismediyse muhtemelen mevsim degisikligine bagli veya vitamin eksikligi olabilir.
oncelikle orijenin yavru mamasi tavukludur balikli olanina gecis yapabilirsini yani six fish.
daha kaliteli yas mama kullanabilirsiniz. instinct,schesir,naturea,gimcat, animonda carny gibi.
bira mayasi, multivitamin destegine baslayabilirsiniz.
ve ozellikle yaz mevsiminde tuy dokumunu azaltmak kedinizi rahatlatmak icin sık ve duzenli tarama ile birlikte furminator tarak temin edip haftada 1 de onunla tarayabilirsiniz.

eltarcin
eltarcin

116201

Şu sıralar kedilerde tüy dokme mevsimi. Hangi kediyi ellesem ellerime bir avuç tüy geliyor :) Kediler için mamada tavuk pek iyi değil. Bu Orijen için de geçerli. Bu nedenle mamayı değiştirip Orijen "Six Fish" veya Orijen "Tundra" kullanabilirsiniz. Orijen "Six Fish"i deneyimlemiş biri olarak iyi bir mama olduğunu söyleyebilirim. Ama kediden kediye değişebilir tabii. Maalesef ki deneme yanılma yoluyla bulunuyor bu mamalar :/

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 594 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR