Kedimde Corona Pozitif

Linasuna
Linasuna

617 Puan

Arkadaşlar kedimin dışkısında PCR sonucu pozitif çıktı 6 aylık kedim ben zaten vitamin veriyordum ama bağışıklık sistemini devamlı yukarıda tutmak gerek mama olsun vitamin olsun ne kullanabilirim veteriner şu anda bir şey tavsiye etmedi Corona kedisi olanlardan tavsiye rica ediyorum.Birde devamlı destek vermek ne kadar doğru böbrekleri zamanla sorun olur mu şüphe içerisindeyim.

2 CEVAP

Melisao
Melisao

106494

Benim kedimde corona var dikkat edin çok tehlikeli bir hastalık, şu an çok ağır ilaçlar kullanıyoruz. Çok ilerlerse çok büyük sorunlar çıkabiliyor, benim tavsiyem kedinize sakin bir hayat yaşatmaya çalışın, onunla konuşun. Gerçekten çok dikkat etmenizi öneririm çok can kaybı oluyor bu hastalık sayesinde. Kedim 80 günlük iğnesini dün bitirdi.


Teşekkürler

aslihan_e
aslihan_e

130952

Tüm kediler Korona taşıyıcısı, sizin kedinizin bağışıklığı düşmüştür, vücudunda aktif hale gelmişlerdir, pozitif sonuç çıkmıştır. Sürekli ekstra vitamin kullanmak iyi değil tabi ki. Sentetik vitamin değil de besin değeri yüksek gıdalardan almalı vitaminleri, o zaman fazla vitaminden zarar görmesi düşük ihtimal olur. Şuan için kedinizin vitaminleri serum-iğne olarak alması daha iyi olur. Daha önce dışkıda kandan bahsetmiştiniz. Böyle dönemlerde bağırsaklarda emilim problemi yaşandığı için serum veya iğne ile takviye alması en doğrusu olur. Hastalık belirtisi göstermediği zamanlarda sakatat yedirin. Kalp, ciğer gibi (Hatta mümkünse işkembe), sağlıklı şekilde, çok fazla pişirmeden yemeli. Vitamine vereceğiniz parayı balığa verin, balık yedirin mesela. Bazıları balık yağı içiriyor, onun yerine en faydalısı balık yedirmek.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 232 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.993 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR