Kedim Çok Sinirli Ve Agresif

Miapati1
Miapati1

2724 Puan

Kedim yaşından dolayı mı bilmiyorum 6 yaşında önceden sakindi pek sevdirmeyi sevmez ama yinede sevdirirdi beni sevmiyor zaten annemle babamı seviyor ama bu aralar çok sinirli (binaya kedi yavruladı ve bana saldırdığından beri sorumda mevcuttur) o olaydan sonra kedim evin her yerini hep kokluyor ve hep tetikde aradan kaç ay geçmesine rağmen niye böyle bilmiyorum hani kedinin sinirinden ne olcak falan diye düşünebilirsiniz ama bu ap ayrı boyut bende tedirgin oluyorum ufacık sese korkmaya başladı binada ki yavru kediler gitti zaten dediğim gibi kaç ay geçti bina yıkandı ve ilaçlandı (pire olmuştu bina) yani kedi kokusu tamamen gitti. Ama bu olaydan sonra o eski kızım yok artık beni korkutuyor hani insanlar gibi psikolog olsa goturcem o derece :D ne yapmam lazım? En sevdiği mamaları alıyorum yeni yeni oyuncaklar aldım ilgileniyorum ama umrunda bile değil o olayda yavru veya anne evin içine girmedi bile ama evi kokluyo sanki birsey varmış gibi hep tetikde cidden korkuyorum artık veterinere gitsem bu konuda yardımcı olurlar mı sinirli kediye ne yapılır ki ama? O olaydan sonra böyle olmasına bir çözüm bulunur mu ki? Lütfen yardım edin

2 CEVAP

aslihan_e
aslihan_e

128572

Tabi ki, kaygı bozukluğu için ilaç yazabilir veteriner. Öncesinde bitkisel basit sakinleştiriciler önerebilir. Hayvan psikolojisine önem veren bir veteriner bulmaya çalışın. Gitmeden arayıp sorun, bilgi alın.

Miapati1
Miapati1

2724

Öyle bir veteriner bulmak da çok zor malasef daha çok paraya önem veriyorlar yanlış tedavi görsün istemiyorum sürekli sakinleştiriciye maruz kalmasınıda. Ne gibi bir tedavi uyguluyorlar bilginiz varmı?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 182 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81951 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR