Köpeğim Sürekli Toprak Ve Taş Yiyor

selnzmen
selnzmen

2140 Puan

4 5 aylık king charles cinsi köpeğimiz var dışarı yeni çıkmaya başladı ama yürürken sürekli çekiştiriyo bitki toprak taş yemek istiyor sürekli bir kaç kere de değil yol boyunca bu şekilde
Vitamin eksikliği olcağını sanmıyorum sürekli ödül maması kemik vs alıyor maması da royal canin acaba neden olabilie

2 CEVAP

alkanian
alkanian

57

ben bunu okumuştum buna pika hastalığı deniyor. kedi ve köpeklerde de oluşabiliyormuş. birkaç sebebi oluyor. vitamin mineral eksikliği, depresyon,stress vb, parazitler gibi. ileriye dönük gastrointestinal sorunlar oluşmadan veterinere başvurun.

Mivyayy
Mivyayy

1273

Pika sendromu diye kedi ve köpeklerde olan bir davranış bozukluğu belirtileri olabilir benim kedimdede vardı yiyebilecegi herseyi kaldiriyorduk su an unuttu ama ip ve poşeti yemeye çalışıyor gercekten hayvan sahipleri için zorlayıcı bir durum. Eğer kopeginizin aşıları tamsa bir mineral vitamin eksikliğinin olmadığından emin olun derim genelde tam bir tedavisi yok ama dikkat etmeye çalışın. Ayrıca bu hayvanların davranış bozuklukları ile ilgilenen bölümler var diye biliyorum bu konuda uzman birinden yardım alabilirsiniz. Evde yedikleri şeylere ise köpeklerin sevmediği koku sıkmayı deneyin ama maalesef bu disarda mümkün olmuyor gerekirse ağizlik takın çözemezsiniz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 188 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80687 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR