Merhaba. Benim kedim ile ilgili bir sıkıntım var. Kedim mart ayından bu yana öksürüyor. Şubat ayında veterinere götürdüm zature problemi vardı. Onu atlattık. Zatureden hemen sonra kulaklarının arkasında mantar oluşmuştu. Onu da top kekikle hallettik. Ama daha sonra öksürme problemi ortaya çıktı. Maddi durumum çok iyi olmadığı için ilk çıktığı anda göturemedim. Ayrıca çok şiddet değildi öksürük. Son bir iki aydır öksürüğü daha çok. Eylül ayında veterinere gördüm film ve röntgen çekmedi. Bana asist, azitro, c vitamini verdi. Ayrıca multivitamin, malt da veriyorum. Maması da proplani mart nisan ayında. Daha sonra ND marka kullanmaya başladık. Yemesi içmesi iyi, gücü kuvveti yerinde, morali de iyi, kusması yok, dışkısında da bir problem yok. Salya, akıntı vs de yok. Sadece kuru öksürük var. Birazcık kilolu. Veteriner kilosunu tarttiginda 5.2 gelmişti. 1 kilo kadar fazlası var dedi. Ben şimdi ne yapmalıyım lütfen bana akıl verin.
@zey940 veterinere 2-3 kez astım olabilir mi diye sordum kediler astım olmaz dedi bana 😥😥
Yok artık sayfadaki yorumlara bir bakın bir sürü astım kedi sahibi var. Tespit edememesine falan şaşırmam da astım hastalığını kökten reddetmesi çok sorunlu, şok oldum yani. Kediniz astım çıkmasa bile veterinerinizi değiştirin muhakkak. Daha kedilerin astım olabileceğini bilmeyen birinden yanlış tedavi de alabilirsiniz, kendini geliştirmemiş biri anlaşılan.
Astım olabilir instagram silmin_blog hesabına bakabilirsiniz. Onun kedisi de astım bilgilendirici gönderileri var. Belirtiler benziyor mu bakabilirsiniz astım atağı videolarına.
Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:
Yeni Soru Sor