Çok Küçük

brkin07
brkin07

1121 Puan

geçen başlığımda 21 günlük kedi bulduğumu söylemiştim şuan onu besliyorum bütün gece ağladı ne yapıcağımı şaşırdım kalbime koydum yine susmadı ben bile artık geceleyin ağladım :( öğrenci olduğumu zaten söylemiştim ağlamaması için ne yapmam lazım ? detaylı anlatırmısınız bakım konusunda.
birde ARKADAŞIMIN isteyi üzerine yazıyorum istediği soruyu bana minnoşu veren ARKADAŞIM sordu evinde en az 10 kedi var. bahçeside baya büyük ama sokağa kediler istediği zaman geçebilirler geçiçi olarak daha kordonu kesilmemiş halde bulduğu kediyi şuan 1 aylığa kadar büyüttü şimdi bakakamam diyo evet çok kötü bir şey bir canı bırakmak ama arkadaşım özellikle söyledi zor durumda kalmasam beslerdim diye maddi durumu bu sıralar sıkışık olduğu için o kediyi bahçeye alıştıracakmış ne yapması gerekiyor yoksa 1 ay falan beklesinmi bahçeye nasıl alıştırabilir? lütfen tepkideen ziyade yapması gerek şeyleri yazarsanız arkadaşımı mutlu edersiniz :)

4 CEVAP

brkin07
brkin07

1121

acill l!!!

brkin07
brkin07

1121

çok teşekkürler geç oldu ama ben kuzucuğu 2 hafta önce sahiplendirdim arkadaşım içinde içiniz rahat etsin onunda kedisi sahiplendirildi

Kedimekim
Kedimekim

11068

Oncelikle senin sorun icin sunu diyebilirim sahiplendigin kedi daha cok kucuk ve buyuk ihtimal annesini ariyor olabilir. Eger durumun varsa bir veterinere giderek genel bir muane yaptirabilirsin belki gorunur de olmayip da icten bir rahatsizligi olabilir. Arkadasin icin de en guzel yapilacak sey sahiplendirmek olur cunku 1 aylik bir kedi disarda yapamaz annesi olmadan hatta 2 aylik olsa bile o daha bebek. Bence en guzeli onu guzel bir yuvaya sahiplendirmek.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 688 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.078 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR