Anne Kediyi Yıkamak

aoeo10
aoeo10

5267 Puan

kedimiz doğum yaptığından beri hiç yıkamadık yavrularıyla kokusu değişmesin diye şimdi yavrular 1 aylık oldu yıkayabilir miyiz? yıkadıktan sonra kurutma makinesine izin vermediği için kendisi yalayarak kurutuyor

5 CEVAP

Reyaura
Reyaura

15210

Pislendiklerinde ben yikiyorum senede 1 veya 2 kere hiç bi sorunla karşılaşmadım zaten hava sıcak. Havluyla silip kurutma makinasinin en alt seviyesinde acip kuruluyorum.

Elifoo
Elifoo

10743

Bir baska soruda kedisi evden surekli kacan kisi sizmissiniz simdi farkettim. Bence buna acilen bir cozum bulmalisiniz. Camlara sineklik taktirmayi bir arastirin isterseniz asla sokaga birakmaniz taraftari degilim. 5 ay bile olsa size baglaniyorlar orayi evi sizi de annesi benimsiyorlar. Birakirsaniz eger hem psikolojik hem de fiziksel olarak yikilir. Sizi de anliyorum ben de eve zorla getirdim kedimi ama olasi butun problemleri onceden tahmin edip cozum bulmaniz gerekiyor. Dedigim gibi sineklik (kediler icin ozel olan) dusunebilirsiniz. Ayrica yikanmamasi konusunda israrciyim. Ilik nemli bir bezle silmeniz annenizi rahatlatacaktir. Sonrasini kedicik kendi halleder zaten. Bu sekilde kacmaya devam ederse ya da sokakta kalirsa ve bakimina devam ederse Allah korusun bir yerden hastalik falan kaparsa bir de bu sefer ailenizle iyice ters dusersiniz..

Elifoo
Elifoo

10743

Kedileri hicbir sekilde yikamamalisiniz..

Elifoo
Elifoo

10743

Buna cozum olarak cam ya da kapilara bir sey taktirabilirsiniz kacmamasi icin. Yaptiramiyorsaniz yikamak yerine hafif nemli bir bezle silebilirsiniz.

aoeo10
aoeo10

5267

kedim günde 3 kez evden kaçtığı için aşırı pisleniyor...

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 526 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.067 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR