2 hafta önce sokaktan sahiplendiğimiz erkek smokin kedimiz var. Bir kaç gün öncesine kadar sorun yaşamıyorduk ama şu an uyanık olduğu her an yanımızda ve ayaklarımıza, ellerimize saldırıyor önüne asla geçemiyoruz. Hayır diyip yere bırakıyorum bir dakika sonra tekrar gelip elimize ayağımıza saldırıyor. Bir de geldiği ilk günden beri aşırı korkak, en ufak ani hareket ya da ben koridorda yürürken bizi görse bile yerinden sıçrıyor, yollarımız kesişirse yan dönüp dik dik bakmaya başlıyor ya da direkt kaçıyor. Geceleri birlikte yatıyoruz, sabaha karşı uyanınca ilk iş bi yerlerimizi ısırmaya hafiften tırnak geçirmeye başlıyor.
Oyun oynadığını mı düşünüyor, bize karşı bir siniri mi var anlamış değiliz :(
Yastıkla uzaklaştırın, elle temas etmeyin, elinizle ayağınızla itmeyin asla, şşştt falan deyin kızın yastıkla ya da elinize geçen bir şeyle uzaklaştırın. Kavrayabileceği bir peluş oyuncak verin, onunla oynatın, olta ile oyuncak peşinde koşturun, iyice yorulsun.
Yavru kediler bunu yapıyor maalesef. Evde 5 yavru var, yani sizin yaşadığınızı x5 yaşadım, yavruda bir gariplik yok bence, büyüdükçe azalıyor merak etmeyin.
Kedi 2 aylık bu arada
Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:
Yeni Soru Sor