Kedimin Tek Gözü Parlıyor Ve Hafif Puslu Gibi

Irmaakk
Irmaakk

421 Puan

Merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi, 6 aylık kedimin hafif ışık vurunca yalnızca bir gözü parlıyor ve diğer gözüne göre çok çok hafif ve zor farkedilir bir şekilde daha fazla puslu gözüküyor. Yakın zamanda aşısı var, veterinere gitmek için aşı zamanını mı bekleyeyim yoksa beklemeden yarın direkt götüreyim mi? Ve de sizce sorunu ne olabilir?

5 CEVAP

Irmaakk
Irmaakk

421

Eğer böyle bir durumu yaşayanınız olursa diye sonucu güncellemek istiyorum. Buraya yazdıktan 3 gün sonra kediyi veterinere götürdüm ve kornea ülseri başlangıcı olduğu söylendi. 1 hafta boyunca sabah akşam gözüne her birinden 3 damla olmak üzere 4 çeşit göz damlası koydum, 1 haftanın sonunda iyileşti karamelim.

Ben vakit kaybetmeden götürmenizi öneririm. Veteriner teşhisini koyup ona göre damla tedavisi uygulayacaktır. Ama gözündeki sorun bekledikçe ilerleyebilir ya da kaşınıyorsa kediniz daha da tahriş edebilir. Ayrıca eğer damla tedavisi uygulanacaksa mutlaka yakalık kullanın.

Irmaakk
Irmaakk

421

(https://hizliresim.com/fd428h3) bu da fotoğrafı

Irmaakk
Irmaakk

421

Gözünde herhangi bir akıntı veya kaşıntı kızarıklık vs yok, kafamı karıştıran da bu.

ewiff
ewiff

1492

bende aynı durumu yaşamıştım veteriner normal demişti içiniz rahat etmezse veterinere götürün tabii ama öyle korkulacak bir durum değil

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 235 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81935 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR