Kedimin Bağışıklığı Düşük

Mmtklndr
Mmtklndr

124009 Puan

Merhaba arkadaşlar uzun bir tedavi sürecinden sonra dişi kedimi kısırlaştırdım yapılan kan tahlillerinde bağışıklık değeri düşük olduğu için ilaç tedavisinden sonra bağışıklık değeri sınır değere ulaşınca ameliyata alındı çok şükür hiçbir problem yaşamadık. Benim korkum tekrar eski haline dönmesi yavruluktan beri haşlanmış et tavuk balık ciğer yediriyorum somon yağını kullandım kefir veriyorum bunların hepsini yaptım ama veterinerdeki değerleri görünce hayal kırıklığına uğradım yaptığım hiçbir şeyin faydası olmamış şimdi sizden yardım istiyorum başka neler yapmam lazım kuzenlerim görseldeki ürünü kullanıyor bana da tavsiye ediyorlar tecrübeli arkadaşlar fikirlerinizi paylaşabilir misiniz?


12 CEVAP

Cemalchief
Cemalchief

12176

Hipet veterinerler tavsiye etmez cok sordum iyi bir marka degil petshop markasi. Bunun yerine gercekten kaliteli diyebilecegimiz mamalardan tavsiye ederim(virbac,acana,orijen,bozita) sık sık haslanmis tavuk verin haftada 2 falan boyle suyuyla. Ayrıca illa probiyotik kullanmak isterseniz proplaninkine bakabilirsiniz, prebiyotik ve immune sistem olarak viyo var onada bakabilirsiniz. Ayrica virbac mamalarda probiyotik iceriginde kendisinin var sadeve vetlerde satiliyor

Ebru-c
Ebru-c

4749

https://ty.gl/48jyxiiudd bize veteriner bunu önerdi. 2 kedimi de kısırlaştırma işlemi için götürdüm tahlillerde birinin bağışıklığı sınırda çıktı operasyona alınmadı, bu veto mune bağışıklık güçlendirici kapsülü önerdi aldık.

somnium
somnium

12709

merhaba. öncelikle geçmiş olsun. ben de kedimi 5.5 aylıkken kısırlaştırdım. bağışıklığı düştü, bağırsak florası bozuldu, demir eksikliği oluştu. bunlar kısırlaştıktan sonra beklenen şeyler. ki eğer kan kaybı da yaşandıysa-bu da bir olasılık- kan 70 günde kendine gelene kadar bağışıklığı yüksek tutmak gerekiyor. bu süreçte bol bol dana ciğeri kullandım. kan değerlerini olumlu anlamda çok yükseltti. 3 günde bir yapmanızı öneririm. bir de faydasını gördüğüm bir ek takviye var: vetqom bağışıklık destekleyici. veteriner hekimimizin önerisiyle her gün 1.5 cc veriyordum. ve 3 hafta gibi kısa bir süreçte bağışıklığını yükseltti. bitmesine rağmen tekrar alıp kullanacağım. çünkü wbc’si 9’da kaldı şu an. laktozsuz kefir vermeye devam edin, bağırsak florası bozulmasın. bol bol tavuk suyu da iyi gelir. tekrardan geçmiş olsun.

somnium
somnium

12709

*dana ciğerini 3 günde bir değil de haftada 1 yapın. fazla demir takviyesi de iyi gelmiyor. ama tavuk haşlamayı 3 günde bir verebilirsiniz.

Merhabalar, öncelikle çok geçmiş olsun. Kedimin bağışıklığı düştüğünde veterinerimin tavsiyesi ile vetomune kullandık. Takviye olarak kullanabilirsiniz ama önce veterinerinize götürmenizde fayda var. Veterineriniz Takviye edici vitamin iğneleri ve serumla destekleyebilir. Kedinizin uzun süre bağışıklığının düşük durumda kalması başka hastalıklarada davetiye çıkarır. Acil şifalar dilerim.

Mmtklndr
Mmtklndr

124009

Cevaplarınız için hepinize çok teşekkür ederim 🙏🏻 tavsiyelerinizin hepsini araştıracağım inşallah hepimizin yavrusunun sağlıklı uzun ömürleri olur 🤲🏻

Mia0
Mia0

853

Ebrunun önerdiğini al veterinerler için en kalitelisi bu gerçekten

Balimlilac
Balimlilac

11271

Benim kedimde küçükken bağışıklığı düşüktü. Viyo immune ile toparladık. Kan tahlili yapıldı çok güzel çıktı değerleri. Hala ara ara 1 hafta boyunca veriyorum. Şu anki veterinerimde bunu tavsiye ediyor.

Mmtklndr
Mmtklndr

124009

Çok teşekkür ederim 🙏🏻@Balimlilac

Mmtklndr
Mmtklndr

124009

Çok teşekkür ederim 🙏🏻 @Mia0

Mmtklndr
Mmtklndr

124009

Çok teşekkür ederim 🙏🏻 @Mia0

Mmtklndr
Mmtklndr

124009

Çok teşekkür ederim 🙏🏻 @Mia0

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 419 Görüntüleme
  • 12 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.965 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR