Tuvalet Kabı Kullanımı

Mavi20
Mavi20

1183 Puan

Kedim çişini gidip kabin en dibine yapıyor bu iki seferdir çişi kabin dışından paspasına sızıyor iki seferdir paspasini yıkıyorum nasıl vazgeçer bu huyundan koca tuvaleti bırakıp gidip en dip köşeye çiş yapıyor

5 CEVAP

HaydutveNazli
HaydutveNazli

12251

Kapali wc alsaniz

tengrist
tengrist

11583

Kabı beyaz sirke ve arap sabunu ile yıkamayı deneyin o bölgedeki koku tamamen gitsin bir süre de tuvaletini yapar yapmaz da kumu temizleyin evde duruyorsanız eğer. O bölgeyi işaretlemiş koku olduğu için hep oraya yapıyordur bence çünkü nadiren de olsa benim kedilerimde 1 defa köşeye yapıyorsa o gün tuvaletleri hep köşeden devam ediyor.

Ketonmanya
Ketonmanya

114456

Merhabalar.


Kedilerin kendi tuvalet kullanma rutinleri vardır ve çişlerini ve kakalarını, tuvaletin kokusundan bağımsız olarak genelde hep aynı yerlere yaparlar. Örneğin benim kedilerimden biri çişini hep tuvaletin ön kısmına yapıyorken diğeri hep arka kısmına yapar. Tuvaleti temizlerken hangi çiş topağının hangisine ait olduğunu bu şekilde anlayabiliyorum. Sizin kediniz de kokuyu istediğiniz kadar giderin, çişini tuvaletin alıştığı köşesine yapmaya devam edecektir.


Tuvaletiniz anladığım kadarıyla açık tuvalet. Kapalı tuvalet alarak bu sorunu çözebilirsiniz. Ancak kapalı tuvaletlerde de bazen eğer kediniz çişini yükseğe yapıyorsa tuvaletin kapağıyla birleşme yerlerinden dışarı idrar sızabiliyor. Bunu da arkaları daha yüksek olan bir kapalı tuvalet seçerek çözebilirsiniz. Görsel örneğini görmeniz açısından Google görsellere 'MPS Netta kedi tuvaleti' yazıp aratabilirsiniz. Bu markayı görsel örneği için verdim. Farklı bir markanın aynı özellikte bir tuvaletini de alabilirsiniz bulursanız.


Bol patili günler dilerim. :)

Mavi20
Mavi20

1183

Tuvaletimiz kapali evet alıştı sürekli arka tarafa yapıyor o yüzden dışarı sızıyor iki seferdir sanirim tuvaleti değişme yoluna gideceğim

Mavi20
Mavi20

1183

Güncel bir fikri olan ya da yaşayan yokmu

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 165 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81301 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR