Kedim Evine Gelmiyor

miniko_33
miniko_33

640 Puan

Arkadaşlar kedim 3 gündür eve gelmiyor daha önce hiç böyle bir şey yaşamamıştık hamile iken bir gün gelmediği oluyordu ama sonra tekrar geliyordu. Yavruları doğduktan sonra hiç gidip gelmemezlik etmemişti. Aşırı kötü düşünüyorum başına bişey gelmese bu kadar uzun süre gelmemezlik etmezdi ya da yarularını mı bırakıp gitti anlam veremiyorum böyle bişey yaşayan varsa yazabilir mi?

8 CEVAP

Selma_
Selma_

4260

Etrafıniza mama ve su koyun :) Eğer gelmezse kötü düşünmeyin sahibine 1 ay sonra dönen kediler var . Oraları dolaşin belki etraflarda olabilir eğer yavruları büyümüşse belki onların tek başına yaşayabileceğini düşünüp gitmiş olabilir :( inşallah geri döner siz yinede etrafı gizlemeyi unutmayın

Cathorn
Cathorn

12106

Biraz daha beklemeyi deneyin. gören var mı sorun, eğer 3-4 hafta içinde yine gelmezse daha geleceğini sanmıyorum :(

yasement
yasement

119858

Erkek kediler koseye kistirmis olabilir. Boyle durumlarda gunler sonra zayiflayip donuyorlar. Yakin cevreyi arayin iyice bir de, kediler alanlarindan cok fazla uzaklasmiyorlar.

Yakın çevrenize kuru mama vs koymayı ihmal etmeyin, benim kedim bir hafta gelmemişti , bir hafta sonra kaçtığı yerden on adım ileride bulduk gece miyavlıyordu.Kediler en son ayrıldıkları yerden çok uzaklaşabilen canlılar değil o yüzden kötü düşünmeyin ,gelir diye umuyorum.Özellikle gece arayabilme imkanınız varsa bakının etrafa, ismiyle seslenirseniz yada asla reddetmeyeceği bir yiyeceğin kokusunu da alırsa tepki gösterebilir.

miniko_33
miniko_33

640

Her şeyi denedim etrafa bakındım ama hala gelmedi henüz bi hafta olmadı inşallah geri döner

lamiaaslan123
lamiaaslan123

2911

bir arayın. biraz daha bekleyin. 5-6 hafta daha gelmezse hiç gelmez

Nasıl yani? Anlayamadım. Evden mi kaçtı?

miniko_33
miniko_33

640

Kaçmadı terasımızda bakıyoruz normaldede dışarı çıkıyodu bu sefer hiçgelmedi. Bende o şekilde umut bulmaya çalışıyorum arkadaşımın kediside bi hafta sonra gelmiş ama bunun yavruları var şimdiye çoktan gelmesi gerekiyodu

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 590 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81787 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR