En Az Tüy Döken Ve Bakımı Kolay Olan Kedi Cinsi Hangisidir.fardimci Olursanız Sevinirim Teşekkürl

Birseli
Birseli

171 Puan

Kedi sahiplenmek için tüyü dökülmeden veya az dökülen kedi cinslerini merak ettim.

5 CEVAP

Ketonmanya
Ketonmanya

114401

Merhabalar.


Kedi sahiplenmek sadece maddi değil aynı zamanda manevi hazırlık ve olgunluk da gerektiren bir karardır. Bu olgunluk da kedinin bakımını kolaylaştırmaya çalışarak değil kendinizi evinizi bir kediyle paylaşmanın tüm zorluklarına hazırlayıp bunları kabullenmekten geçer. Eğer siz şu an bakımı kolay kedi arama safhasındaysanız henüz o olgunluğa ulaşmamışsınız demektir, üzgünüm. Bence kedi sahiplenme kararınızı bir kez daha gözden geçirin ya da o olgunluğa erişmek için kendinize biraz daha zaman verin. Ve inanın bana, bakımı kolay olan kedi yoktur, bakmaya gönlü olan ve onu her türlü derdiyle tasasıyla kabullenmiş insan vardır.


Bol patili günler dilerim.

tengrist
tengrist

11583

öyle bir kedi cinsi yok 💃🏻💃🏻

Esrakaya12
Esrakaya12

3848

Bakımı kolay sokak kedileridir cins kedilerde hastalıklar oluyor genellikle ve bakımları çok zordur. Tekir, sarman, calico, smokin bunlar sokak kedileri ve bütün kediler tüy döker onun için vitamin ve düzenli taramayla kontrol altına alabilirsiniz.

KimJeongguk
KimJeongguk

122045

Sfenks kedisi tüy dökmez zaten tüysüzdür ama onunda cilt bakımlarını yapıp birsürü kıyafet almanız gerekir. Düzenli banyosu ve temizliği vardır. Hiçbir kedinin bakımı kolay değil tüylü kedilerin hepsinin tüyü dökülür bunu durdurmanın imkanı yoktur sadece düzenli tarama ve takviyeler ile etrafa daha az yayılmasını sağlayabilirsiniz. Yani demek istediğim istediğiniz kriterde kedi cinsi bulunmuyor.

Betrayal
Betrayal

2260

Sfenks kedisi tabiki

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 265 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80620 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR