Arkadaşlar Kedim Salak Mı

Arkadaşlar yatağın üstünde yuvarlanıyo düşüyo yere tutmaya çalışınca da korkuyo manyak bu kedy 1 aylık skkdkfjenf dün de yatağa çıkmak isterken tırnağı çarşafa takıldı çıkarmak istedim korktu ama ben sakinken kucağıma gelip uyuyo yani benden normalde korkmuyo acaba oyun mu oynamak istiyo bu kedy

7 CEVAP

Balimlilac
Balimlilac

11271

Kedyyyy in salak değil.

Minminik
Minminik

13975

Merhaba hayır kediniz salak değil henüz çok küçük ve öğrenme aşamasında herşeyi siz ona defalarca göstererek öğreteceksiniz. 1 yaşına gelse bile hala öğrenemediği şeyler oluyor o yüzden sabır etmeniz gerek. 1 ay çok küçük beslenmesi için veterinerden destek alıyormusunuz?

bayikbocuk
bayikbocuk

804

Bunların alayı gerzek zaten. 1 aylık çok küçükmüş. benim 8-10 aylık koca dana bile masaya yatıyor. Yatık vaziyetteyken kafasını masadan aşağı sallıyor. Kafası ağır gelince yavaş yavaş masadan aşağı kayıp düşüyor. Artık oyun mu yapıyor, gerzekliğinden mi düşüyor bilmiyorum. Neyse ki dört ayak üstüne düşmeyi öğrendi de kafa üstü çakılmıyor.


Odanın kapısına yatıyor. Gözler kocaman deli modunu açmış. Odadan çıktığımı görünce geriye doğru zıplayarak koşmaya başlıyor. Oyun yapıyor aklınca ama arkamda ne var, ulan zıplarken bir dikkat edeyim yok, arkası duvar. Bam diye duvara çarpıp duvardan sekip koşmaya devam ediyor.


Başına bir iş getirecek salak ondan korkuyorum ama ne yapayım ya buna?

somnium
somnium

12640

kedinin annesi nerede? 1 ay, kedinin anneden ayrılması için çok erken bir süre.

Annesi elektrik direğinde sıkışıp ölmüş kuzenimin ilkokulundaydı öğretmenden aldım veterinere götürdüm şuan gayet sağlıklı ilk geldiğinde piresiydi iç parazitiydi çok hastaydı miniğim

Suerk
Suerk

5790

Evet hem de zamsalak. Yapmanız gereken; minik kulaklarını, dobik göbüşünü ve ıslacık minik burnunu öpmektir.

Suerk
Suerk

5790

Evet hem de zamsalak. Yapmanız gereken; minik kulaklarını, dobik göbüşünü ve ıslacık minik burnunu öpmektir.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 291 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80818 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR