Alimunyom Folyo

Fttmgll
Fttmgll

968 Puan

Arkadaşlar kedim perdelerimi asla rahat bırakmıyor fon perdelerime tırmanmak istiyor sürekli . Bugun de tezgahın üstüne çıkmış tezgahta balıklarımız var nasıl uzak tutucam bu ikisinden .

2 CEVAP

Ketonmanya
Ketonmanya

114401

Merhabalar.


Sorunuzun alüminyum folyoyla alakasını anlayamadım ama sorunuzu esas alacak olursam kedi o, tabii ki elinin altında keşfedilmemiş, yaramazlık malzemesi yapılmamış hiçbir yer bırakmayacak. Evinizde hem kediniz hem de balıklarınız varsa size tavsiyem balıkları bir odaya kapatıp odanın kapısını sürekli kapalı tutmanız ve kedinizin o odaya erişimini engellemeniz. Kedinize balıkları rahat bırakmasını öğretmenin bir yolu yok çünkü bir kedi olarak bir balığı avlamaya çalışmak onun doğasında var.


Aynı şekilde perdeler de özellikle yavru kedilerin başlıca oyuncaklarından. Yılda 2 kez evimizin perdelerini yeniliyorduk kedilerimiz yetişkinliğe ulaşıp hareketleri olgunlaşıncaya kadar. Zarar vermeyi muhtemelen bırakmaz ama kedinizin tırnaklarını sık sık kesip kısa tutarsanız vereceği zarar minimum olacaktır.


Bol patili günler dilerim.

KravatliKedi
KravatliKedi

26433

Balıklarla ilgili bir çözüm olamaz balıkları ya bı odaya kapatıp kapalı tutmanız gerekiyor yada kapağı sürekli kapalı tutun.


Perdelere gelecek olursak kediler kolonya kokusundan nefret eder perdeye ara sıra kolonya sıkın tırmanmaya başlayacağı kısımlara sıkabilirsiniz kokuyu alınca uzak durur belli bir süre sonrada alışkanlığını kaybedebilir

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 146 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80810 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR