Bahçedeki Bebekler İçin Kedi Evi Önerisi

septikbaykus
septikbaykus

17255 Puan

Arkadaşlar sokakdakilere mama verirken 1 ay önce bulup kendi çapımda bahçeye güvenli bi yere koyarak sahiplendiğim yavruların kedi evi biraz kötü. Anneleride dahil olduğunda sığmıyolar artık nerdeyse.


Bana çok astronomik olmayan güzel bi kedi evi önerirmisiniz

9 CEVAP

Mischka
Mischka

116595

Iki plastik leğeni birleștirerek de idareten güzel yuvalar yapılabiliyor. Birine girecekleri delik açarak diğerini ters bir șekilde üzerine monteleyerek. Içine örtü, kazak, yastık..artık ne varsa sıcak tutacak bir malzeme koyarsınız. Kartondan yapılacak evden daha dayanıklı olur, büyükçe de bir șey yapılırsa daha rahat sığarlar.

felishuman
felishuman

10828

kendin de yapabilirsin kartondan vs. youtubeda birsürü video var çeşit çeşit malzemelerden. hem çok ucuza geliyor extra bir şey almadan evde bulunan malzemelerden bile yapabiliyorsun üstelik birkaç tane yaparsan bol bol yerleri olur. hatta sokağa da koyarsan diğer sokak kedileri de faydalanabilir

deniz_berkan
deniz_berkan

115161

https://www.adoremobilya.com/kedi-evi gecen sene burdan cok yararlandık aktif sanırım hala

pistan32
pistan32

107013

Kartonun dışını straforla,straforun üstünüde kalın naylonla kaplayıp içinede sıcak tutacak polar gibi bir malzeme koyarsanız sağlam bir kedi evi yapabilirsiniz.Kapısı küçük olursa daha iyi olur.Ben bu kış 4 tane yaptim.Aparmanımızın önüne koydum.(Gözlemlemesi kolay olsun diye)Üstüne tekrar naylon kapattım.Havalar ısınınınca girmedikleri için bodruma kaldırdım.Önümüzdeki kış tekrar çıkartıcam.Sağlamlığını siz düşünün.

septikbaykus
septikbaykus

17255

@deniz_berkan bunu aldım listeye


@pistan32 el becerim sıfır mahvederim ortalığı ben :(

septikbaykus
septikbaykus

17255

Karton dayanıklı değil. Anasını ağlatıyolar valla yavrular bacaklarım bile delik deşik tırmanıyo tırmıklıyo :)

septikbaykus
septikbaykus

17255

@mischka nasıl yapılıyor ?

pistan32
pistan32

107013

El becerisine gerek yok.Kaba kaba kesip yapistirin.Yapabilirsiniz:)

Mischka
Mischka

116595

v4pati, nasıl yapıldığını sormușsunuz, yapımı aslında çok kolay. 2 adet leğeni biri altta diğeri üstte ters olarak ağızları birbirlerine değecek șekilde monteleyeceksiniz. Monteleme için köșelere delikler açıp sağlam bir sicim ile bağlayabilir ve ya her hangi bir yapıștırıcı ile de birbirlerine yapıștırabilirsiniz. Leğenlerin birine kapı boșluğu kesmeniz gerekecek, içine girmesi için bu kadar. Google 'plastik leğen ile kedi evi' olarak arattığınızda istemeyeceğiniz kadar çok örnek çıkıyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 661 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.067 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR