Kedim Kapıyı Açınca Dışarı Kaçtı

Fttmgll
Fttmgll

968 Puan

Arkadaşlar 5 aylık bristhim var 1 aydır benimle birlikte . Bir kaç gündür dıl kapının orada bekleyince biz kendisi de gelip kapıya bakıp sürekli aç der gibi bakıp küçük küçük miyavlıyor . Önceki gün eşim çöp atmaya çıktıgında apartman boşluguna çıktı birden merdivende zor yakaladı eşim. Bugün sabah da ben işe giderken aynı şekilde kapıda bekledi ve ben kapıyı açıp hayır deyince koşarak dışarı çıktı yine merdivende yakaladık. Nasıl vazgeçiricem kızgınlık dönemi oldugunu düşünmüyorum çünkü henüz küçük. Ne yapacağım lütfen deneyimlerinizi benimle paylaşın. Eve gittiğimde kapıyı açınca kaçacak yine diye düşünmekten edemiyorum şuan . Lütfennn yardımcı olun :(

1 CEVAP

NormaJean
NormaJean

702

Bence bu kadar endişe edecek bir durum değil bu. Çoğu kedide olan bir refleks. Benim de tekir kedim o yaşlarda böyleydi. Tekir, british'ten daha atiktir bilirsiniz, daha yaramaz, oyunbazdır, bu da sürekli kapı açılınca kaçmaya çalışırdı, o sebeple ilk dönemlerinde dikkat ederdik (allahtan üst katta oturuyoruz da apartmandan başka kaçabileceği yer yoktu). Şimdi 2 yaşında, kısırlaştırıldı çoktan ve artık dış kapı açılınca sadece salonun kapısından "kim gelmiş" diye bakınıyor. :) Ne eski koşuşu, ne de kaçmaya çalışmaları kaldı. Arada uzun süreli açtığımızda bir dışarı çıkası geliyor ama o fırlamaları kalmadı.


Kediler kapı sevmez, hele de başka yere açıldığını gördükleri bir kapı keşfederlerse onun ardında kalanı hep merak ederler :) tıpkı evde başka odaların kapısını kapadığımızda illaki o odalara girmeye çalışmaları gibi. Sizin çocuk da henüz keşfetme, oyunbaz döneminde. Biraz dikkat edersiniz, kısırlaştıktan ve evi tam anlamıyla sahiplenip tanıdıktan sonra azaltır zaten bence. Çok dert etmeyin derim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 171 Görüntüleme
  • 1 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81951 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR