Kedi Otomatik Su Ve Yem Kabı

belosum
belosum

169 Puan

merhaba.5 Günlük il dışına çıkmam gerekiyor kedimize otomatik yem ve su kabı almamız uygun olur mu.otomatik yem ve su kabları hakkında bilginiz var mı.teşekkürler

3 CEVAP

Heiter
Heiter

115202

Birinin eve günübirlik gelmesi çok daha iyi çünkü otomatik yem veya su kabı da nihayetinde elektronik cihaz. Bir arıza oluşsa 5 gün idare edemez kediniz.
Ayrıca sadece mama ve su değil, bir de kumunun temizlenmesi meselesi var. Eğer kediniz tuvaletinin temiz olmadığını düşünürse tuvaletin dışına yapacaktır. Otomatik tuvaletlerin çok pahalı olduğunu göz önünde bulundurursak, başka birinin kontrole gelmesi çok daha makul bence. "Aklım evde kalmasın" diyorsanız güvenilir birilerinden yardım istemenizi tavsiye ederim.

Kedimekim
Kedimekim

11068

Ben bu elektronik seylere guvenemiyorum. Bozulma durumunda durum korkunc olabilir. O yuzden en 2 gune bir gelebilecek bir yakininizi ayarlayabilirseniz cok daha iyi olur. Ayrica tek sorun mama ya da su da degil. Tuvalet temizligi de cok onemli. Sahsen benim kedim tuvaleti pisse asla icine girip tuvaletini yapmiyor. O yuzden tuvalet de bir sorun. Ayrica kapilarin kapanmamasi icin altlarina terlik sıkıstirabilirseniz. Bir de arada evinde havalanmasi gerekir. O yuzden bir yakin sart.

belosum
belosum

169

Teşekkür ederim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 555 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80732 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR