Hills A/D Muadili Mama Ne Olmalı?

tuzuner
tuzuner

166 Puan

Merhaba,


Tahmini 20-25 günlük tekir bir kedi bulduk, çok ıslak ve zayıftı, aldık veterinere götürdük, az beslendiğini ve çok zayıf olduğunu söyleyip, hills marka a/d yaş mama ve yanına ek bir kuru mama verdi, karıştırarak veriyoruz. Bir de vitamin verdi kemikleri için onu da içiriyoruz.


Sorumuz şu, bizim ilk kedimiz, kedi beslenmesi ve bakımı konusunda çok cahiliz ve öğrenme aşamasındayız, bu arkadaşın hills maması bitti fakat hiç bir yerde bulamadık, karı koca çalışan insanlar olduğumuzdan yerine daha kolay bulunabilecek ama ufaklığın gelişimini engellemeyecek ne marka mama almalıyız?

2 CEVAP

zuhall
zuhall

10265

a/d mama genelde ciddi rahatsizliklarda, beslenmesi zayif olanlarda kullaniliyor cabuk toparlanmasi icin. sadece veterinerlerde bulabilirsiniz. eger genel olarak toparlandiysa ve istahi acildiysa ve hala 1 aylik civariysa suan kedi sut tozu alip aslinda onunla beslemeniz gerekiyor. 2aylik olunca da besin degeri yuksek yas mamalara baslayabilirsiniz sonrasinda isterseniz yavas yavas kuru mamaya gecersiniz.
yas mama olarak: instinct,schesir,naturea,carny ocean oneririm
kuru mama da: orijen,acana,instinct,n&d olabilir.
veterinerinizin verdigi vitamin sadece kemikler icin kalsiyum iceriyorsa onu kullanmaya devam edin ama 3-4 aylik oldugunda daha kapsamli multivitaminlere baslayabilirsiniz.

zuhall
zuhall

10265

buarada kaliteli mama kullandiginiz muddetce gelisimi guzel olacaktir merak etmeyin, bu nedenle mama alirken icerigine cok dikkat edin.
fazla miktarda tahil icerikli,seker icerikli ve protein orani dusuk,et yerine et turevleri iceren mamalardan uzak durmanizi oneririm.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1602 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81951 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR