Plastik Su Pınarı

MarsMaya
MarsMaya

3871 Puan

Plastik olması herhangi bir hastalığa sebep olur mu, kedi aknesi gibi? Ağzını veya çenesini yapıştırıp içmeyeceği için olmaz diye düşünüyorum ama kararsız kaldım.

7 CEVAP

suzionline ve theyoungturd hesaplarına bir bakın instadan su şelalesiyle ilgili post sabitli hikaye bulabilirsiniz. yine aynı şekilde satın alırken yorum da okuyun mesela ******da bazı çelik bile olsa su şelalelerinin filtrelerinden suya bir şey bulaşıp kedilerini hasta ettiklerinden bahsetmişler. plastik olarak ferplast veganın diğer plastiklere kıyasla daha sağlıklı olduğunu yazmışlardı. temizlikleri sularının tazelikleri filtre değişim zamanları ihmal edilmemeli tabii. ben şu en ucuzu cadopet olandan almıştım filtreyi çıkarıp kullandım bir süre sonra zor geldi kaldırdım benimkiler bardağı seviyor çünkü gerek duymuyorum dşkhkdfh ama sizinkiler akan su istiyorsa iyi araştırıp filtrelerine kolay ulaşacağınız kullanacağız ömürlük bir şey alın mutlaka niyetiniz varsa boşa para harcamayın

MarsMaya
MarsMaya

3871

@Orendaki teşekkür ediyorum açıklamalarınız için, eminim ben dahil birçok kişi ilgilenecektir :)

MarsMaya
MarsMaya

3871

@whereisthepo0p cadopet i düşünüyorum bende birkaç haftadır çok kararsızım. Çünkü hem fiyat iyi hem filtrelere ulaşım kolay.

Sedaselvi
Sedaselvi

595

Ben pek yanaşmıyordum plastik şelalelere ama çeliklere de fiyatından dolayı yaklaşamıyordum. Kedilerimden ishal olanlar ve az su tüketenler var. Onlar için 2 gün önce aldım. Suyu oyun niyetine içmeye başladılar evet bu olumlu. Ama cadopet bir tık elde kalacak gibi. Benim danalar deviriyorlar bir de. Akvaryum pompasından ibaret zaten. Uzun vadede iş görmez böylece plastiği zarar da vermez diye düşünüyorum:)

Aysenuraslan2
Aysenuraslan2

1065

Ben yaklaşık 3 senedir catit su pınarı kullanıyorum parçaları plastik.Akne vs hiçbir problem yaşamadım.

Aysenuraslan2
Aysenuraslan2

1065

Ben yaklaşık 3 senedir catit su pınarı kullanıyorum parçaları plastik.Akne vs hiçbir problem yaşamadım.

Minminik
Minminik

14131

cadopet var bende de, bütçem yetmiyor diğerlerine bende isterim plastik olmasın ama ölümcül değil mikro boyutta etkisi tabi kümüle etki daha fazla olacaktır ama kullanmayacağı şey içinde gidip 2000 tl bayılamayacağım :)
benimki çok kullanmıyor zaten her 2 günde bir suyu tazeliyorum 1 lt su ziyan oluyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 299 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.965 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR