Sokak Canları İçin Toplu Alinacak Plastik Ev Bakiyorum Ama Cok Pahali?

NormaJean
NormaJean

702 Puan

Merhaba arkadaşlar,


Ozellikle de Istanbul'da yasayan hayvanseverlere sormak istiyorum. Sokak canlari icin mahalleme toplu plastik kedi evleri almak istiyorum, ustlerini poset/plastik ile kapatip onlarin yagmur ve kistan korunmalari icin mahalledeki kenara koseye koyacagim. Malum herkes uyariyor bu kış cok soğuk gececekmis, simdiden uykularim kaciyor bu hayvanlar nereye siginacak diye.


Sorum hatta sorunum ise, bir uyduruk plastik ev olmus 90 tl? Hic normal bir fiyat degil bu. Toplu almaya kalksam asla altindan kalkamam bu fiyatla. Bazi yerler hayvanseverlerin iyi niyetini iyice somurup 2 evi 200'e 300'e falan satiyor hatta. Bahsettigim de kenarlardan bizim monte ettigimiz, klasik plastik kedi evleri ha, sunta falan da degil.


Istanbul'da yasayan hayvanseverler, uygun fiyatli nerelerden temin ediyorsunuz boyle evleri? Eminonu'nde bulabilir miyim acaba toplu? Karton kutular maalesef ki hem mahalleli tarafindan atiliyor hem de karton toplayicilar alip götürüyor, ki siddetli yagislarda zaten sersefil oluyor kartondan yaptigim evler :(


Çaresizim :(

Henüz Cevap Yazılmamış :/

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 199 Görüntüleme
  • 0 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81603 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR