Oyun Mu Oynuyorlar?

Mischka
Mischka

116595 Puan

Öncelikle güzel bir haber vermek istiyorum ki, Mischka yeni kediyi sonunda kabul etti,birbirlerine alıșması konusunda gerek burada sorduğum sorularda, gerek mesajdan yardımcı olan, güzel dileklerde bulunmuș olan herkese teșekkür ederim. Mischka'nın Kiara'ya karșı saldırgan tavrı azalınca ayırdığım odaları birleștirdim, artık ikisi de salonda kalıyor. Öyle birbirimize sarılıp uyuyalım, tüylerimizi yalayalım değiller, sürekli bir kovalamaca, itișip kakıșma, boğușma halindeler. Kedilerin oyunları sert oluyor malum, büyük kız miniği yakalayıp yerlerde yuvarlanmakta, üzerine hopluyor zıplıyor, yakalayıp tutup yuvarlanıyor hatta arka ayaklarla tartaklıyor sanki garibim minik bir fare de onu avlıyor gibi. Çoğu zaman müdehale etmiyorum oyun oynuyor gibiler, fakat bazen yavru cıyır cıyır bağırıyor, büyük kızın hareketlerde yumușama yok, ben ayırıyorum. Oyunları böyle mi oluyor? Bilmiyorum, kavga mı oyun mu ayırt edemiyorum resmen :) iki dana sabaha kadar kuduruyorlar


5 CEVAP

deniz_berkan
deniz_berkan

115161

aynı durumu 1 hafta biz yaşadık artık geri vermeyi bile düşündüm bir an . sürekli kızı göz hapsinde tuttu en ufak bir açığında üstüne atlayıp bagırtana kadar ısıtıyordu müdahale etmek zorunda kalıyordum gelen kızın artık canını cıkaracak 5,5 kiloluk bir cüsse 1,5 kg üstüne yükleniyor.. hatta ilk iş günümde eve gittiğimde kapıyı açarken herşeyi düşünerek açtım bintane şey geldi aklıma neyseki 2 hafta sonunda şuanda normale döndüler evet öyle koyun koyuna yatmalar sevimli hareketler yok ama en azından birbirlerini yalıyıp aynı yerde uyuyorlar teo artık göz hapsinde değil odalara bile beraber gidip geziyorlar :) anladım ki sabır çok önemliymiş bu süreçte ..

kedilimadam
kedilimadam

114398

Öncelikle çok sevindim:))) ve evet oyun oynuyorlar.Benim büyük oğlanın bebekleri nasıl bağırttığını yakalayıp ısırdığıno yerlerde yuvarladığını anlatacak olsam inanın halinize şükredersiniz:) Ama profil fotoğrafımda da gördüğünüz gibi uyurken de sarılıp uyurlar.Anlaşamayacak olsalardı ilk andan bunu zaten belli ederlerdi.Anlaşamayan kedileri görseniz inanın aradaki farkı çok net görürsünüz.Sarılıp uyuyacakları günlerin çabucak gelmesi umuduyla sağlık diliyorum.

kedilimadam
kedilimadam

114398

Ve bir şey daha: Kiara gerçekten korksa Mischka'dan fellik fellik kaçar, bulabildiği her deliğe girip saklanmaya çalışır.Ama belli ki o da ablasıyla koşturmaktan boğuşmaktan ve hırpalanmaktan memnun:)

Mischka
Mischka

116595

Çook teșekkür ederim, rahatladım bunları duyunca :) aslında Kiara'nın kaçmaması konusunda haklısınız, korksa kaçardı, bayağı da uyursamaz, tam anlașamadıkları zamanlarda yavrum su içerken, mama yerken Mischka gelip gidip kafasına pat pat vuruyor o hala umursamayıp mamasını yemeye devam ediyordu :) ondan ikilemde kaldım gerçekten oyun mu yoksa birbirlerini mi tartaklıyorlar diye.

Mischka
Mischka

116595

Sizin adınıza da çok sevindim, kesinlikle dediğiniz gibi biraz zaman gerekiyor, miniğin ılıman tavrından dolayı șanslıydık, yoksa o da Mischka gibi asabi olsaydı ișimiz iști anlayacağınız :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1840 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80606 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR