Kedi Pire Bakarmısınız

Lilyyyy6
Lilyyyy6

3067 Puan

Kedime veterinerden alıp iç dış paraziti yaptım ama hâlâ üzerinde pire gibi bişey var evden çıkmıyo hiç ama üzerinde bişeyler var napabilirim

4 CEVAP

Cennet29
Cennet29

123980

Benim kedim dışarı çıktığı için en kuvvetli pahalı dış parazitleri yapmama rağmen 1 hafta sonra pirelenip geliyo. Bende başka yol buldum artık o şekilde kendim hallediyorum. Kedimi kaşınırken görünce yada üzerinde parazit görünce bi kaba azcık elma sirkesi ve su ekliyorum bit tarağını o suya batırıp kediyi tarıyorum parazitleride o suya atıyorum kaçamıyolar. Artık her kaşındığında bu yöntemi uyguluyorum parazitler kayboluyo. (Sakın sirkeyi fazla kaçırmayın 1 su bardağı suya 1 çay kaşığı yeter)

Bgmd
Bgmd

2813

Diş paraziti yapınca damlanın hepsini sıktiginiza ve 3 gün kedinin ıslanmamasina dikkat edin

Kircilkedo
Kircilkedo

175

Pire tarağıyla oturup tamamen temizleyin. Evin her yerini sirkeli su ile temizleyin. Bizde de aynı durum vardı veterinerin yaptığı dış parazi bir işe yaramadı. 1 ay sonra Başka veterinere götürdük Alman firmanın dış paraziti olduğunu söylediği ürünü uyguladı ve pireler kısa süre içinde kayboldu. Kötülemek gibi olmasın ama eski veterinerin uyguladığı markayı ben kimseye yapmıyorum çok etkisiz dedi. Sizde de öyle bir durum yaşanmış olabilir. Pire tarağıyla tamamen temizleyip bir süre sonra daha veterinerin önereceği kuvvetli bir dış parazit sorunu çözecektir.

bit tarağı kullanabilirsiniz. bir de sirkeli suyla temizlemeyi... elma sirkesi!
ben hiç denemedim ama çok duydum...

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 250 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81951 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR