Kedimi Bir Günlüğüne Ofise Götürsem

bayikbocuk
bayikbocuk

804 Puan

Evde temizlik olacak, cam pencere açılacak, koltuklar çekilecek, halılar toplanacak. Hem kedi huzursuz olur, hem de kaçma riskinden dolayı kediyi kutusuna koyup bir günlüğüne ofise getirsem, sabahtan akşama ofise vakit geçirse sıkıntı olur mu? Parazit aşılarının da zamanı geldi. Aynı gün sabahtan aşıya götürüp, oradan da ofise geçmeyi düşünüyorum. Ofiste benimle birlikte bir de çalışma arkadaşım var, kalabalık bir ofis değil. Mekan değişikliği nedeniyle sıkıntı yaşar mı?

9 CEVAP

Emirrckr
Emirrckr

12992

Ev madem riskli,
Tek çare ofis olarak görünüyor.
En azından siz yanında olacaksınız belki en başta tedirgin olabilir,muhtemelen etrafı gezer,koklar,tanımaya çalışır.
Birkaç saate daha da alışabilir.
Çok ciddi bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.

bayikbocuk
bayikbocuk

804

Biz çalışıyoruz, evde değiliz. Temizlikçi ile evde yalnız başına bırakma riskini göze alamam. Temizlikçinin de bir odayı temizle, kediyi al oraya kapat, ötekini temizle ordan al buraya koy falan uğraşacağını sanmıyorum. Hem ev ayağa kalkınca hayvan huzursuz olur gibime geliyor, hem camı pencereyi açtığı zaman kediyi kollayacağını da hiç sanmıyorum, hem de ortalıktaki temizlik sularını içmesinden endişeliyim. Duşakabini, klozeti falan açık bırakınca içine girip su içiyor çünkü salak. Aşıya çıkarmışken bir günü ofiste benimle birlikte geçirsin istiyorum.

bayikbocuk
bayikbocuk

804

Kutudan çıkartacağım tabii ki, sabahtan akşama kadar kutuya kapatılır mı, delirir çocuk.

aslihan_e
aslihan_e

128423

Bir odayı temizlerken diğerinde dursa olmuyor mu? Sadece biraz dikkat etmek yeterli olacak. Bana biraz garip geldi temizlik için hayvanın başka yere götürülmesi.

Emirrckr
Emirrckr

12992

Evet evet kesinlikle,temizlikçiyle yalnız bırakılmaz,
Aslıhan Hanım’ın dediği mantıklı ama bu devirde hiçbir temizlikçi sanırım o odadan al diğerine kapat gibi şeylerle uğraşmaz.
Zaten hemen bitireyim,paramı alayım mantığındalar.
Acele iş yapacağından kedi için her açıdan riskli.
Cama dikkat etmez,kapıya dikkat etmez zaten temizlik suları da çabası.
Aklınızda kalacağına en mantıklı seçenek ofis gibi duruyor.

Ketonmanya
Ketonmanya

114401

Merhabalar.


Normalde bir kedinin çok gerekmedikçe alıştığı evinden ayrılmaması gerektiğini savunurum ama bahsettiğiniz şartlarda en sağlıklısı ofise götürmeniz gibi görünüyor. Kediniz ofiste strese girecek evet, ama ev temizlenirken de aynı strese girecek zaten. En azından ofise götürerek camdan kaçma riskini ortadan kaldırmış ve kedinizi güvende tutmuş olursunuz. Kâr - zarar hesabı gözetildiğinde ofise götürmeniz daha kârlı.


Bol patili günler dilerim. :)

Sezgek
Sezgek

16514

Bence de evde temizlikçi ile bırakmayın sözüm meclisten dışarı ama evi zorla temizliyorlar resmen değil kediyi o odadan o odaya taşısın kaçırma ihtimali çok yüksek yani bunun bilimcinde olmayabilir suçlayamazsınız da herkes hayvan bakmıyor sonuçta bir günlük ofiste hiç bir şey olmaz çünkü siz yanında olacaksınız depremde biz kızımla her yeri gezdik cami okul eşimin ofisi evet tedirgin oluyorlar ama gözünüz önünde oluyorlar en azından yarım saate ofisinizin altını üstüne getirir meraklı minnak 😅temizlikçi ile bırakmak çok büyük risk ben olsam bende aynı şeyi yapardım

aslihan_e
aslihan_e

128423

O zaman tabi ki götürün, ben aileden biri yapacak sandım, o şekilde belirtmemişsiniz soruda.

Minminik
Minminik

13978

Ufak bir dondurma kabina kum koyun eger kutusundan cikartmayacaksaniz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 228 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80909 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR