Kedimin Dudağında Ve Patisinde Çıkan Yaralar

bnAyaz
bnAyaz

226 Puan

Kedim ayaz 1.5 yaşında ve yaklaşık 1 yıldır bu rahatsızlığıyla uğraşıyoruz. Alt dudağı hafif şişiyor ve benek benek beyazlıklar oluyor, patiside yara oluyor. Bu iki semptom aynı anda oluyor ve bu zamanlarda halsizleşiyor.


Onlarca kez farklı farklı veterinere, hayvan hastanesine gittik, hatta farklı şehirlere de gittik. Her türlü tetkik yapıldı ve bir sürü birbirinden farklı teşhis koyulup tedavi uygulandı. Veterinere götüremediğimiz zamanlarda oldu ve kendiliğinden iyileşip tekrar başladı. Uygulanan tedaviler iyi geliyor diye düşündük hep ama nafile.


Buraya yazma sebebim ise bir teşhis koyulabilmesi değil artık, aynı durumu yaşamış ve bunu atlatmış olan kedi sahibi arkadaşlar var ise onlardan fikir almaktır.


Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.


2 CEVAP

Patisinde değil ama dudağında aynı şeyi yaşadık doktor antibiyotik krem vermişti kullandık iyi gelmedi kantaron yağı ve dr animal spreyle iyileşti tekrarlamadı deneyin isterseniz kantaron çok iyi geliyor zararı yok

Bir de alerjisi olabilir bir şeye onu bir düşünün derim.açık mama alıyorsanız mesela değiştirin mutlaka.benim kedim alerjik bir kedi bir de strese girdiği an vücudu tepki veriyor iyileşip tekrar olduysa stresle alakalı da olabilir

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 167 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80587 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR