Kedi Tek Göz Akıntısı

Sedaselvi
Sedaselvi

595 Puan

1 kiloluk bebe kedimin aniden tek gözünde akıntı başladı. Yine keskin şekilde ateşi çıktı ve yeme içmeyi bıraktı. Hemen hekime götürdüm. Üst solunum yolu da olabilir fip de dedi. Ateşi de yüksek çıktı. Ateş düşürücü ve antibiyotik yaptı. Yemezse serum veririz dedi. Kedi nezlesini çok kez deneyimledim. Tek gözden akıntı hiç görmedim. 3 fipli kedim var. Onlarda da tek göze dair bir şey yaşamadım. Deneyimleyen var mı? Ben gözde çizik olduğunu düşündüm ama ateş de olunca işler karıştı. Yaş mama enjeksiyonla veriyorum ama tükürüyor.Serum için gideceğiz tekrar ama içim rahat değil.

4 CEVAP

aslihan_e
aslihan_e

132162

Kedi nezlesinde tek gözde akıntı görmemeniz ilginç. Nezle genelde göz akıntısıyla başlar zaten. Nezle veya Korona olabilir. Fip demek için çok erken. Yiyecekleri küçük parça olacak şekilde parmağınızla boğazına doğru ittirip, elinizle tükürmesini engelleyip zorla yedireceksiniz. Aç olmaz, ne kadar serum alsa da yemesi gerekli. Gözü için eli yakmayacak kadar sıcak çay demine pamuk batırıp 15 sn birkaç kez kompres yapın, çok iyi geliyor. Sokakta olsa ölürdü ama siz baktığınız için atlatacak çok yüksek ihtimalle.

Sedaselvi
Sedaselvi

595

Sokakta annesiz halde buldum geçen gün zaten. Muhtemelen beslenemedi. Ateşi düşürebildiler şimdilik. Her gün tedavi amaçlı kliniğe gideceğiz bakalım. Umarım başarır çocuk.

Sedaselvi
Sedaselvi

595

Çok teşekkür ederim, kan paraziti ve calisi tanısıyla bugün tedaviye başlandı. Umarım yanıt verir. Diğer göz çok parlak ve canlı tek göz akınıtısı olunca şaşırmıştım.

aslihan_e
aslihan_e

132162

Hem kan paraziti hem calici virüs mü kapmış? Bağışıklığı çok düşük demek ki.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 200 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 93.164 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR