Kedim Pirelendi Ne Yapmalıyım?

Goksusu
Goksusu

791 Puan

Kedim bir süredir sürekli hasta oldugu için dış parazit aşısı olmadı. Ev kedilerinde aşı olmasa bile pirelenme olayının nadir olduğunu duymuştum ama kedim pirelendi. Hiç dışarı çıkmıyor. Ne yapmalıyım nasıl geçer? Veterinerimiz damla alıp kullanamızı söyledi bilenler detaylı olarak anlatabilir mi lütfen?

4 CEVAP

Mini2019
Mini2019

11516

Stronghold damla alın. 28 günlük periyodda tekrarlayın. Asla zamanını geçirmeyin. İlk 48 saatte hepsinin öldüğünü göreceksiniz. Ama öldü diye damlayı bırakmayın. Her ay tekrarlayın

ygtrece
ygtrece

765

Sirkeli suyun iyi geldiğini duymuştum araştırarak deneyebilirsiniz

Rabike
Rabike

787

İç dış parazit damlası uygulanacak. Enseden yapiliyor ama daha once hiç uygulamadiysaniz lütfen veterinere götürün, orada yaptırın. Yanlış uygulama yüzünden kediler zehirleniyor çünkü. Veterinerim bana uygulamayı oğretti, üç yıldır kendim yaparim damlalarını. Ama her seferinde de kendimden şüphe ederim, iki üç gün göz hapsine alırım kedilerimi. Dikkatli olmak lazım.

Goksusu
Goksusu

791

@Mini2019 veterinerden fiproes teknovet marka bir damla damlattık ama söylediğiniz damla daha etkiliyse onu kullanırım. Kaç ay tekrar etmem gerekiyor?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 244 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81914 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR