Kedim Kakasını Dışarı Yapıyor

esmaaa1
esmaaa1

2274 Puan

Arkadaşlar ben üniversite için şehir dışına çıktım ve annem çalıştığı için kedim genelde tek kalıyor gün içinde ama ikinci kez oldu annemin yatağına kakasını yapıyor. Neden olabilir acaba ilgisiz mi hissediyordur acaba zaten sürekli benim yatağımda uyuyormuş. Sağlıksal olarak bir sıkıntı yok ben gittiğimden beri bunu yapmaya başladı. Tuvaletinin olduğu yer kapalı bile olsa kapıda bekleyen seslenen bir kedidir kendisi ve kısır.

3 CEVAP

Busesi
Busesi

4422

Yaptığı çarşafları yıkayın tuvaletinin sık değiştirilmemesi kumu beğenmemesi masasının kuma yakın olması yada bağırsaklarında bir sorun olması gibi birçok neden olabilir.

Busesi
Busesi

4422

Çarşafları yıkayın dememin sebebi sevmediği bir koku vs olabilir daha öncedende oraya dışkıladığı için kokuyu alıp tekrarlayabilir anlamında söyledim.

aslihan_e
aslihan_e

128563

Tabi ki sahipleri gidince strese bağlı olarak başka yere kaka çiş yapabiliyorlar. Anneniz yatağının bulunduğu odayı kapalı tutsun bir süre, alışkanlık yaparsa hep yapar oraya, fırsat bulduğu an koşup yapabilir. Ama annenizle uyurken gece kalkıp yapıyorsa yatağın yanına bir tuvalet koymak iyi olabilir. Bazen kediler tuvalete gitmeye üşeniyor ve en konforlu yere yapabiliyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 186 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81914 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR