Kimyasal Olmayan Doğal Dış Parazit Damlası Tavsiyeniz Varmi?

prusyablue
prusyablue

241 Puan

merhaba. dış parazit damlalarının kimyasal içeriği tehlikeli olduğu için kedilerin sağlığına zarar vermeyecek doğal içerikli damla kullanan varmi? birkaç marka duydum ama guvenilir mi bilemedim. bu arada kedilerim 15.katta ve dışarı hiç çıkmıyorlar.

2 CEVAP

tengrist
tengrist

11589

Bu kadar hızlı üreyen bir canlıya bitkisel içerikli damla çözüm olursa biz de kullanalım ama nasıl olacak vetler kullanmıyor onun haricinde biz alp damlatalım desek veteriner haricinde nereden güvenilir orijinal olanı bulup alabiliriz bilemem. Bu iç-dış parazit olayları gerçekten sıkıntılı ben yine yılda 2-3 defa yaptırıyorum da burada evden dışarı çıkmayan kedilerinin her 1-2 ayda bir kanına fipronil böcek zehiri karıştıran insanlar var dış parazit "ilacı" denince kulağa masum geliyor sanırım. Sonra da ben x markalı mamayı kullandım kedim böbrek hastası oldu diyorlar ama büyük çoğunlukla bu zehirler böbreklere zarar veriyor :))

prusyablue
prusyablue

241

aynen öyle. kedilerime ne zaman iç ve dış parazit versem birkaç gün kusuyorlar halsiz oluyorlar. her ne kadar ayri tutsam yalamalarina musade etmesem de yine de zarar veriyor kedilere. mensy, beavis, bio nature gibi bazi markalar var. dogal içerikli olduğu söyleniyor ama guvenilirmi bilemiyorum. bilgisi olan kişiler cevap yazabilirse sevinirim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 187 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 82074 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR