Gözleri Düzelir Mi?

Cipsim
Cipsim

235 Puan

Site bahçesinde 20den fazla kediye bakıyoruz, annesine de baktığımız bir yavruyu saklandığı yerden bulduğumuzda iki gözü de bu şekildeydi. Bir veteriner kör kalacak ama bir umut damlaya devam edin dedi. Yarın başka bir veterinere de gideceğiz. Sizin yorumunuz nedir, inşallah ölene kadar artık o bizimle...


4 CEVAP

aslihan_e
aslihan_e

128585

Damla olarak Brunac kullanıyorsunuz değil mi? Göz hiç görünmediği için biz bir şey diyemeyiz. El yakmayacak sıcak çay demine pamuk batırıp göz üstünde 15 sn falan birkaç kez bekleterek sıcak kompres yapın, onun da faydası olur. Yeni mi başladınız tedaviye? Yoksa bir süredir damla kullandığınız halde bir değişim olmadı mı?

aslihan_e
aslihan_e

128585

Brunac alın tabi ki, ileri derecedeki durumlar için veterinerler onu öneriyor, Tobrased çok hafif kalır bu durumda. Brunac da eczanelerde biraz zor bulunuyormuş, birkaç eczane gezmeniz gerekebilir. Dediğiniz gibi başka bir veterinere de götürseniz iyi olur. Damlanın yanında terramycin merhem de kullansanız iyi olur, o iltihabı çok iyi akıtıyor. Şimdi ben fotoğrafa bakınca gözün üstündeki iltihap yüzünden mi göz görünmez olmuş yoksa göz tamamen deforme mi olmuş anlayamıyorum ama durumun çok ağır olduğu belli. En azından gözdeki iltihaplanma dursa iyi olur. Bu yavru uzun süre saklandı sanırım, çünkü hemen bu duruma gelmez, müdahale daha önce yapılsa gözleri kesin kurtulurdu ama çok ilerlemiş. İnşallah olabilecek en iyi şekilde atlatır.

Cipsim
Cipsim

235

İnşallah, bebişim atlatır hepsini. Bize alıştı, kumunu buluyor hemen, mamasını iştahla yiyor. Söylediğiniz ilacı bulmak için eczane eczane gezeceğiz önemli değil, olmadı başka şehirden ama bulacağız Allah'ın izniyle. Zahmet edip yanıtladığınız için de ayrıca teşekkür ederim, çocuklarımız hep iyi olsun inşallah 🤲

Cipsim
Cipsim

235

Kendisini Çarşamba günü yakalayabildim, daha 2 gün oldu bu yüzden. Tobraset verdiler, diğeri daha iyiyse onu alırız. Çay kompresini yapıyoruz, inşallah düzeltebiliriz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 226 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 82147 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR