Kedilerimin Evde Siddetli Kavgasi

Hsecilgin
Hsecilgin

742 Puan

3 yildir gul hibi gecinen kedilerim eve veterinerin gelmesi ile birlikte muthis hir kavgaya basladilar , hic boyle gormemistim kedilerimi su an ayri odalarda tutuyorum ama , halen camin arkasindan bile birbirlerini gorunce her an kavga edecekler endisesi icindeyim 2 si disi biri erkek , ne yapacagimi bilemiyorum , her kagadan bir ses cikiyor , her veteriner farkli seyler soyluyor , ne uspmam gerektigi konusunda uardimci olacak var mi ?

2 CEVAP

Benzerini yaşadım. Dışarıdan balkonumuza yabancı bir kedi atlamış ve koku bırakmış. Kedilerde bu kokuyu alınca birbirlerine düşman oldular. Ayırmak için araya girdiğimde heryerime imza attılar, kumlarını ayırdım odalarını ayırdım. Mizacı daha sakin olan kedimi taşıma kabına koydum kapısını kilitledim ve diğer kedimin yakınına bıraktım. Bir süre hırladı pati atmaya çalıştı ama zarar veremedi. Taşıma kabı ile yavaş yavaş kedileri birbirine yaklaştırarak bunu uyguladım. Malum odalarını kumlarını ayırdıktan sonra çok uzak kalırlarsa , birbirlerni hiç görmezlerse bukez belki yabancılaşabilirler.İki gün bunu yaptım üçüncü gün barışıp birbirlerini yalamaya devam ettiler. Olan bana oldu.

Hsecilgin
Hsecilgin

742

Çok tesekkür Ederim Yasemin Özdoğan şu an 2sini barıştırdım diğeri 1 i kaldı , onuda şu an kısırlaştırdırm , ama 1 haftadır hayatım kabusa döndü ve kimse beni anlamıyor anca sizler gibi kedi sahipleri anlayabiliyorum tekrar teşekkür ederim , umarım bir an önce diğeride barışır bende normal hayatıma dönerim ..

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 542 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.939 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR