Haftada Kac Kere Yas Mama Vermeliyim?

Ezgi271
Ezgi271

2620 Puan

Benim 3 kedim var ve haftada 3 kere veriyorum ana bie konserveyi 3e boluyorum. Bazi yazilar okudum kedilerin daha fasla su tuketii icin ger gun yas mama tuketmesi gerektigi yaziyordu. Ozllikle erkek kediler yeterince sivi tuketmezse idrar yolunda sorunlar oluyorus. Sizce haftada kac kere yas mama vermeliyim?

4 CEVAP

tommyse
tommyse

10473

ağız diş bakım suyu vetrual'in. kedimin onunla haftada 2-3 kez fırçalıyorum ne kadar yaş mama veriyorsanız bunun sıklığı tabii artmalı tartarlarını alıyorum ama genel bi sarılık var ama diş etlerinde sorun yok yani apselenmiş gibi pembelik yok hem ağız kokusunu alıyorum hem dişteki tartarını alıyorum. Birde mamayı çok sulandırarak verdiğim için çorba gibi yapıyorum su gibi oluyor ve emze mama koçullanıyorum böyle soslu tercih etmiyorum çok sadece virbac urinary onu bile kendim ezip sulandırıyorum.

tommyse
tommyse

10473

eğer kaliteliyse yaş mama evet 2 günde bir ya da her gün öğünlerinin birinde verilebilir. tavuk/et haşlamasını yapıp veriyorum haftalık yapıyorum o hafta bitirmeye çalışıyorum. schesir, miamor ve gimcat konservelerini öneririm miamor'un çorbalarıda olur.


veteriner hekiminizle bu konuyu konuşabilirsiniz benim kedimin idrar problemleri olduğundan su tüketimine dikkat ediyorum.

Ezgi271
Ezgi271

2620

Yani siz iki gunde bir mi veriyorsunuz ? Dislerinde sorun olmuyor mu

Ezgi271
Ezgi271

2620

Yani siz iki gunde bir mi veriyorsunuz ? Dislerinde sorun olmuyor mu

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 223 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR