Ödül Maması Ve Malt Önerisi

pinkward
pinkward

699 Puan

İçeriği temiz ödül maması, arada yaş mama ve malt önerisi ne önerirsiniz?

7 CEVAP

Anonymus683514
Anonymus683514

11855

Ödül mamasının içeri temizi yok bence. Ben bulamadım en azından. En iyi diyeceğimde aşırı yağ var. Bence ödül maması vermeyin. Kendiniz yapın ya da doğrudan yaş mama verin ben öyle yapıyorum. Bazı insanlar yaş mamaları dondurup ufak ufak eritip veriyor belki o denenebilir.


Malt olarak ben gimcat, petlebi'nin kendi vets plus maltı ve diğer bazı markaları kullandım. Benim çocuğum genel olarak kısa tüylü ve çok sorun yaşamadım ama gimcat hariç hiçbir maltın tadığını sevmediğinden yedirmek çile oluyordu.

Anonymus683514
Anonymus683514

11855

Ben çok uzun süre Schesir kullandım. Benim kedim kırmızı olanını çok seviyor mesela. Mavi olanını da seviyor. Ben bunları zaman zaman 20 30 tane toplu alıyorum, 2-3 tane kalınca sipariş vereyim dedim. Bir baktım bir paketi 70 80 lira falan olmuş. Korkunç vallahi.


Normalde kesinlikle Schesir derdim. Türkiye'de alınabilecek kesinlikle en iyi yaş mama. Paketi açın koklayın, içindeki ete bakın, gerçekten çok üst seviye bir gıda. Ancak çok pahalı :(


Onun dışında bence yaş mamada bir iki istisna çoğu marka iyi. İçeriğine bakın çok fazla tuz, abuk subuk koruyucu yoksa sevdiğini verin geçin. Ben jöleli ve püre olanları genel olarak sevmiyorum.

tommyse
tommyse

10473

ezme şeklindeki yaş mamalar favorim ve ya tiftikleşmiş et şekilindeki yaş mamalar. jöleli, soslu ve tane tane preslenmiş şeklindeki mamaların geneli içeriği iyi olmuyor. onun yerine veterinerize de sorarak yaş mama niteliğinde evde ev yapımı yaş mama verebilirsiniz bu sayede içeriği çok kaliteli olmuş olur.


Ödül mamasını ona bağımlaştıcak şekilde vermeyin. (tabii arada bizim pasta yememiz gibi ödül mamasıda verilebilir.)


Demem o ki eğer yaş mama alacaksanız. schesir, gimcat, miamor, virbac, hills, nurti feline konserve mamaları alın. ödül olarak vet's plus, wampy ve me-o diyebilirim. ama her zaman en sağlıklısı evdeki tavuk/et/balık haşlaması olacaktır ya da ev yapımı ev mamalar.

tommyse
tommyse

10473

miamor'u bulursanız alabilirsiniz. onunda içeriği güzel hatta kedi çorbası var miamor'un onuda deneyebilirsiniz bulursanız hemen deneyin

pinkward
pinkward

699

Gimcat'ı çok sevmediler. Ödül mamasını

pinkward
pinkward

699

Benim de kedilerim tekir ve sarman. Mesela Gimcat'ı biri yerken diğeri yemedi ödül mamasını baya çileli oldu :(
Yaş mamada hangisini önerirsiniz?

pinkward
pinkward

699

Çok teşekkür ederim değerli cevaplarınız için

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 213 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR