Kısırlaştırma Ücreti?

onurtemiz
onurtemiz

116286 Puan

Arkadaşlar lütfen herkes bilgilerini paylaşsın. 1 ay sonra kedimi kısırlaştıracağım. İstanbul da iyi Vet önerisi olan var mı? Fiyatlar nasıl acaba ? Kedim 7 aylık erkek şu an da. Lütfen yardımcı olun.

13 CEVAP

kedilimadam
kedilimadam

114398

Veteriner hekimler odası taban fiyat belirler.Klinikler kendi hizmet kalitelerine göre bu taban fiyattan ya da üstünde bir fiyattan ücretlendirme yaparlar.O yüzden fiyatlar klinikten kliniğe fark gösterir.

Mischka
Mischka

116595

@onurtemiz biz Ankara'da ikamet etmekteyiz. Burada sorușturduğumda 200 ile 600 arası değișiyordu rakamlar. Üniversite veterinerliği 250tl diyor, fakat (parantez içi açıklamada narkoz ve kullanılacak malzeme fiyatı buna dahil değil uyarılarisi var) buna dikkat ederek özellikle toplam fiyat kaç olur diye sordum 400ü bulabilir dediler. 200 lira bulduğum klinik malesef oturduğum semte çok uzak, iki metro + bir semt servisi aktarmasi ile gidebiliyorum kendi aracım yok bu yol kedimi ameliyatlıyken yorardı. Bana en yakın olan bir klinikten, verilen en uygun fiyat 400dü. Fakat sanırım siz Istanbuldasınız. Çevrenizdeki klinikleri arayıp fiyat bilgisi alabilirsiniz, özellikle her șeyin dahil olup olmadığını sorun. Benim kız ameliyattan sonra bir gece ve sonraki gün klinikte kaldı, bazı klinikler bunun için ayrı pansiyon ücreti isteyebiliyor. Bizde kullanılan antibiyotik vs olsun hepsi fiyata dahildi, aynı zamanda "bu olmaz fakat diyelim ki en kötü ihtimal, dikiș patladı, mikrop kaptı bir șey oldu bu durumda yapılacak tedaviye de ücret talep etmeyeceğiz" diye de kendileri söylediler. Ki mașallah böyle olumsuzluklarla karșılașmadık tertemiz sonuçlandı. Bunu okuyup Ankara'da olup klinik ismi isteyecek olanlar olursa, Anıtkabir karșısı Sancak veteriner kliniği. Belediyeler de kısırlaștırma yapıyor, kendi ev kedilerini sokak kedisi diye götürüp kısırlaștırdıklarıni duydularim var. Hem sanirim ameliyattan sonra bir kulağina ufakça çentik atıyorlarmıș, malum sokak kedisi diye, kısırlaștırıldığı belli olması için. Ben hem bunu istemedim, hem de güvenemedim. Șimdiden geçmiș olsun, umarım güzel uygun bir yer bulursunuz ve kediniz sağlıcakla da çabucak iyileșir.

IremLokum
IremLokum

650

Merhaba.Bütün veterinerler Veteriner Hekimler Odasının belirledigi ücrete uymak zorunda.bu yüzden her yerde fiyatlar aynıdır.Disi kedi kısırlastırma 500tl.Erkek kedi ise 300tl.

riuhole
riuhole

3534

Her yerde fiyatlar aynı mıdır pek emin değilim, kuzenim dişi kedisini 250 liraya kısırlaştırırken ben 600 liraya kısırlaştırdım. Veterinerden veterinere fark edebiliyor ama biraz paraya kıymak gerekiyor bu durumda yavrularımızın sağlığı için. Sonuçta bir kez böyle bir operasyon olacak ve en iyi şekilde olması en doğrusudur diye düşünüyorum.

Mischka
Mischka

116595

Biz diși için kısırlaștırmaya 400 tl verdik.

Amedsoner
Amedsoner

7898

Belediyeler de 250 TL ye filan kısırlaştırıyor fakat sizin kedi cins ise yapmamayı tercih ediyorlar . Özel kliniklere yönlendiriyorlar zaten 50 100 lira oynar o zamanda özelde yaptırmak da fayda var

kedilimadam
kedilimadam

114398

@onurtemiz dediğim gibi klinikten kliniğe değişebilir fiyatlar.Erkek ve dişi kediler için kısırlaştırma fiyatları da farklı.Erkeklerde çok basit bir operasyonla kısırlaştırma mümkünken dişilerde daha kompleks bir operasyon söz konusu.Erkeklerde ameliyat sonrasında açık yara, dikiş vs dahi olmazken dişilerde açık yara ve dikiş oluyor bu nedenle dişilerin iyileşme süreci de biraz uzuyor.Fiyat farklılıkları bu sebepten.Ben tüm operasyon ve operasyon sonrası tedavileriyle erkek kedimi geçtiğimiz kasım ayında 250liraya kısırlaştırdım.Birkaç klinikten fiyat almanızda fayda var.Verilen fiyata operasyon sonrasındaki kontrol ve tedavilerin dahil olup olmadığını muhakkak sormanızı öneririm.Operasyon öncesindeki kontrolleri de elbette.Dediğim gibi tüm bu saydıklarım dahil olmak üzere ben 250liraya kısırlaştırdım.300-350lira arasında bir fiyata bu operasyonu yaptırmanız mümkün diye düşünüyorum.

deniz_berkan
deniz_berkan

115161

3 GÜNLÜK İLAÇ TEDAVİSİ + OPERASYON 450 TL --- ETİLER TERAPİST VETERİNER KLİNİĞİ

nyancat
nyancat

9149

Ben fatih hayvan hastanesinde 166 tl ye dişi kedimi kısırlaştırdım ama maddi açıdan gücünüz yetiyorsa güvendiğiniz bir klinikte de yaptırabilirsiniz ben hiçbir sıkıntı yaşamadım bir tanıdığımda orda yaptırmıştı ve çok memnun kaldığını söylemişti ameliyattan sonra orada kalmıyor ama bakımını evde gerçekleştirmeniz gerek pansuman vs. Hiçbir şey gerekmiyor ben sadece ne olur ne olmaz dikişlerine zarar vermesin diye başında bekledim bi kaç gece boyunluk taktırtmamıştı kedim ben kötü bir tecrübe yaşamadım yani kulağına çentik falan da atmadılar ev kedisi olunca para alıyorlar sokak kedileri için para almıyorlar isterseniz tel numarasından atayıp bilgi alabilirsiniz fiyat değişmiş olabilir

onurtemiz
onurtemiz

116286

@Mischka nerede yaptırdığınızı söyleyebilir misiniz

Reyaura
Reyaura

15210

Özel veterinerde başta kan tahlili yapildi operasyondan sonra 5gün igne vuruldu 450 lira ücret ödedim. Belediyede 70 diye biliyorum yanlış bilmiyorsam.

onurtemiz
onurtemiz

116286

@kedilimadam Veteriner odasında bile bir fiyat yazıyor erkek ve dişi her yerde farklı olur diye biliyorum. Ameliyat öncesi ve sonrası masraflar nedir bilen var mı net ?

Kedimekim
Kedimekim

11068

Fiyat olarak bilgi veremem ama iyi bir veterineradi olarak Vetart veterinerligi onerebilirim fistikagacinda klinikleri. Ama soyle bir sey var erkek kedilerin operasyonlari daha basit oldugu icin onlarin ucretleri disi kedilere gore daha uygun oluyor. Klonige mesaj atarak ya da arayarak bilgi alabilirsiniz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1215 Görüntüleme
  • 13 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81763 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR