Royal Canin

Ezgi271
Ezgi271

2620 Puan

Kedisini royal caninle besleyen ya da uzun sure besleyen var mi ? Be dusunuyorsunuz . Cunku royl canin hakkinda kotu yorumlar duyuyorum

11 CEVAP

cat_expert
cat_expert

12742

3 yaşındaki kedimize 6 ay royal canin 6 ay nd olarak dönüşümlü kullanıyoruz herhangi bir sıkıntı yaşamadık sadece nd'ye geçiş yaptığımızda kısa süreli kabızlık oluyordu sonrasında düzeliyor.

Mia_eda
Mia_eda

1424

Kızıma kullanıyorum. Seven de çok sevmeyende . Ben çok memnunum. Veterinere gittiğimde tüylerinin yumuşaklığından ve parlaklığından hangi mamayı kullandığımı sormuştu doktorumuz . Mamanın etkisi olduğunu söylemişti .

Mia_eda
Mia_eda

1424

Royal Canin ve Proplan aynı segment mamalar ve premium mama katagorisinde . Üst premium mama olarak da hills vs. geçiyor . Veterinerinizin önerisiyle doğru mamayı bulabilirsiniz , her kedinin ihtiyacı farklıdır . Herhangi bir mama konusunda iyi diyen de yanılabilir kötü diyen de . Sizin çocuğunuza hangisi iyi geliyorsa iyi mama odur fikrimce .

Mmtklndr
Mmtklndr

123907

Bende veteriner tavsiyesi ile royal canin mamadan başlamıştım. Bir seneden fazla kullandım faydasını görmedim kısırlaştırdıktan sonra Proplana geçtim

cat_expert
cat_expert

12742

zehirli içerik skandalından sonra proplan'ı bedava verseler almam.

Cemalchief
Cemalchief

12112

Hic kullanmadim, acikcasi bu markanin yerine proplan ayni duzeyde daha guzel, en azindan %20 et icerigi mevcut. Tahilsiz olarak virbac iyidir acana iyidir bozita iyidir

HaydutveNazli
HaydutveNazli

12269

Bizim veteriner kedinize iyi gelen marka en iyisidir ondan devam edin demisti, bizimkilere royal canin iyi gelmiyor bu nedenle tercih etmiyoruz.

Ezgi271
Ezgi271

2620

O zaman kullanmaya devam ediyorum cunku bir kotu etkisini gormedim . Tesekkurler herkese

Ezgi271
Ezgi271

2620

O zaman kullanmaya devam ediyorum cunku bir kotu etkisini gormedim . Tesekkurler herkese

tommyse
tommyse

10473

kötü etkisini şuanlık görmüyor olabilirsiniz royal canin kötü bir mama değil evet ama çok iyileri hatta royal canin'e ödenen parayla hemen hemen aynı olup daha iyi mamalar var. royal canin alt segment bir mama değil ama üst segmentte değil.

tommyse
tommyse

10473

royal canin'den se pro plan almanızı tavsiye ederim çünkü içeriğinde gerçek et bulunuyor :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 301 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR