Kedim Belli Bir Yerde Uyumuyor

Kurhanz
Kurhanz

1943 Puan

Şimdi arkadaşlar 2 aylık bir kedim var. Gecen gece benimle yattı ilk gecesiydi. 5-6 saat sonra uyanıyor. Şimdi yatağa çıkar da ezeriz diye korktuğumuz için başka odaya koyduk her şeyini onu da ama bu sefer de miyavladı bir türlü susmadı. Ne yapılabilir ?

5 CEVAP

aleyn
aleyn

113859

bulundugu odanın kapısını ya da sizlerin kapıları kapattıysanız miyavlamıştır kediler kapalı kapılara asla tahanmmül edemez hele ki diğer taraflarda birilerinin oldugunu biliyorlarsa..

Kurhanz
Kurhanz

1943

Çok teşekkürler arkadaşlar geceleri beraber yatıyoruz artık ikimizde alıştık :D

Kedimekim
Kedimekim

11068

Sizinle uyumak istemesi cok norml cunku anne arayisin da. Ilk zamanlar benim kedim de surekli bunu yapiyordu ve bende ayni korkuyu yasiyordum ama o kendini kurtarir zaten uyurken ne kadar sert bi sekilde hareket edebilirsiniz ki bitakin ciksin. Ya da tam yataginizin kenarina tuylu yumusak bir yatak yapabilirsiniz

Elifoo
Elifoo

10743

Ilk geldigi zamanlarda hem size hem eve alismaya calisiyorlar. Onu baska bir yere kapatmak hem korkmasina hem de guvensiz hissetmesine yol aciyor. Bebek gibi dusunun ilk aylarda nasil yalniz birakmiyorsak her ihtiyacinda bizi yaninda buluyorsa, kediniz de ayni durumda. Daha cok cok kucuk. Sicakliga sevgiye ve guvene ihtiyaci var. yaninizda yatsin hic onemli degil ezmezsiniz korkmayin o kendisini koruyor :) cok tedirgin olursaniz yataginizin yanina size temas edebilecegi sekilde bir yatak yapin. Ama tabi bu yatagi yaptiginizda hemen gidip orda butun gece misil misil uyumasini beklemeyin. Oynamak isteyecektir sabredin. Ne kadar miyavlarsa miyavlasin oynamak icin kalkmayin. Bir iki gune anlayacaktir duzeninizi zaten. Ama az once dedigim gibi su an onu baska bir odaya almaniz aranizdaki iliskiyi zedeleyecektir.

Castielthecat
Castielthecat

2464

Evdeki bütün kapılar açık olmalı öncelikle. Yani demek istediğim sizin kaldığınız ve kedinin eşyaları olan kısım. (Gece mama yemek isterse falan diye) Ve o uyurken ezilmeyeceğini düşündüğü bacak üstünde ya da ayak altında yatar. Kısacası bence sizinle yatmasına izin verin hem bu sayede size daha çok alışacaktır. Şu an siz onun annesi olduğunuz için sizin sıcaklığınızla uyumak istiyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 644 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81804 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR