Kediye Alerjim Mi Var

Veranifer
Veranifer

11642 Puan

Arkadaslar surekli kasiniyorum sacim kollarim kulaklarim odamda kumu da oldugu icin mi yoksa tuyden mi bilmiyorum cok basik grliyor bogazim agriyor bir de kedimin kokusu garip geliyor nedense acaba alerjim mi var yoksa alisma surecinde oldugumuz icin mi

3 CEVAP

Hyryozgu
Hyryozgu

1051

Alerjin olabilir her insanda farklı tepkiler gösterebiliyor. Bir eğitim ve araştırma hastanesine gidip muayene olmalısın. Sonuçlar hemen veriliyor zaten. Geçmiş olsun dileklerimle..

Infernus
Infernus

111806

Öncelikle kumunu odandan çıkarmalısın. En az girilen oda banyo veya tuvalete koyabilirsin veya hiç olmadı en geniş oda. Kediler mahremiyete önem verirler onun için de iyi olacaktır. Sürekli kedi işe berabersen tuvaletini yaptıktan sonra temizle. Okula veya işe gidiyorsan sabah ve akşam temizle böylece koku da olmaz. Tüyleri çok dökülüyorsa bunun için vitamin macunları var. Balıklı mamalar da iyi gelir. Daha sık evi süpürebilirsin. Bi dene bakalım şikayetlerin azalacak mı? Bence Haziran’ı beklemeye gerek yok. Bir veterinere gidip kontrol ettir kedinin sağlık durumunu. Aşıları yoksa onları tamamla.

Derdedermanim
Derdedermanim

14076

kumu çıkarın odadan evham yapmazsınız.Alerjiniz olsa hapşurursunuz ama dahiliye alerji bölümüne yönlendirsin bir test yapsınlar içiniz rahat etsin.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 549 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.086 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR