Mamasının Yerini Bulamıyor

iozksn
iozksn

950 Puan

Merhaba,
Bizim Fıstık (7-8 haftalık olduğunu tahmin ediyorum) çoğu zaman mama kabının yerini bulmakta zorlanıyor. Evin en ortalık yerinde olmasına rağmen çok nadir kendi başına gidip mama yiyebiliyor. Çoğu zaman bize miyavlayarak mama istediğini belirtiyor. Evin bazı noktalarından henüz ufak olduğu için bulamamasını normal karşılıyorum ama bazen yan odadan (2-3 metre) bile bulamayıp miyavladığı oluyor. Bu ne kadar normaldir diye merak ediyorum. Kullandığım mama veterinerimizin tavsiye ettiği Prochoice Lamb&Rice Pro 38 Kitten Formula. Bu mamayı da olduğu gibi yiyemiyor henüz, mutlaka biraz öğüterek parçalamam gerekiyor ama veteriner bunun da zamanla aşılacağını, büyüdükçe olduğu gibi yemeye başlayacağını söyledi.
Mamasının yerini bulamaması konusunda fikir ve öneriler için şimdiden teşekkür ederim.

4 CEVAP

aleyn
aleyn

113859

bulamadıgı için değil de ilgi sevdiği için de yapıyor olabilir. bir de mamayı çok az suyla ya da evde oldugu müddetçe az et ya da tavuk suyuyla ıslatabilirsiniz bi süre, o zaman daha rahat yiyecektir.

Biraz daha büyüyene kadar siz verin olmazsa. Benim kedimi ben de küçükken sahiplenmiştim. 3 aylık olana kadar mamaya bile geçememiştim:)kedi sütü tozu veriyordum.

iozksn
iozksn

950

Cevabınız için teşekkür ederim :) Zaten aç kalmasına izin vermiyorum, ne zaman isterse götürüp gösteriyorum, o konuda sıkıntı yok. Eğer henüz ufak olduğu içinse bu durum zaten sorun değil, ama olmaması gerektiği halde oluyorsa diye sormak istemiştim :)

iozksn
iozksn

950

Cevabınız için teşekkür ederim :) Her koşulda üşenmeden götürüp gösteriyorum, şikayetçi değilim :) Bu durum bir soruna işaret etmesin yeter bana :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 562 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81914 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR