1 Yaşındaki Oğlum Yeni Gelen 2 Aylık Yavruyu Kıskanıyor Olabilir Mi

Hilaakey
Hilaakey

899 Puan

2 gün önce bir yavru sahiplendim ve evde 1 yaşında kısır bir oğlum var başta doğal olarak birbirlerini patakladılar pati attılar ama öyle çok kötü bir karşılama olmadı beklediğimden daha hızlı anlaştılar. 2.gün büyük olan yavruyu yalıyordu temizliyordu bile hatta oyun da oynuyolar ama arada 1 yaş olduğu için büyüğü biraz daha haşin oynuyor kavga eder gibi ama kesinliklr oyun amaçlı olduğu vücudunun duruşundan hareketlerinden belli. Aralarında sorun yok ama büyük oğlum bize karşı eskisi kadar sırnaşık değil çağırınca canı isterse bakıyor bazen odanın bir ucundan bizi izliyor yavru içeride koştururken. Aynı odadayken büyüğe daha çok ilgi göstermeyw çalışıyorum kıskanmaması için ama ailede herkrse eskiye kıyasla mesafeli bu durumu yaşayan var mı varsa geçici mi ne kadar zamanda geçer? Depresyonda drüil

8 CEVAP

deniz_berkan
deniz_berkan

115161

Teo oğlum 1 yaşında kısır . 3 hafta önce 4 aylık kızımız geldi. ilk 1 hafta kesinlikle pür dikkat sürekli kızdaydı gözü ve bir fırsat buldugunda üzerine cıkıp arka patileriyle vurup ısırıyordu kızım daha küçük oldugu için karşı koyup kaçamıyordu işin aslında korktum olmaycak böyle dedim kızı boğacak sandım .. Teo çok asosyal bir kediydi eşim ve benden baska birini gördüğü zaman kendisini yatak odasına hapseder kendi kendine. psikolog veterinere bu durumu video ile danıstım . kavga değil bu kavga olsa tüyler havada uçusurdu coktan dedi.1.s, Teo merakından kızın peşinde ,2.si kısır olsada hormonlar tetikler malesef ara ara dedi, oyun oynamaya calısıyor fakat kız küçük kalıyor bu durum içn . oğlum 5,5 kilo kız 1,500 kg:) tutup zorla yalıyor deli gibi sıkıştırıp kosturuyorlar bazen ama eskisi gibi değil artık rahat bırakıyor . hatta biri diğerinden ayrı odalarda takılmıyor peşpeşeler hep tabi sarmas dolas uyuma koklama olayı yok ama en azındanda kavga gürültü yok :)) küçük olanın büyümesini bekliyoruz sabırla... bu süreçte biz oğlumuza iki katı ilgi gösterdik yaş mama ödül maması verdik bir tık fazla ( yüzümüze bakmadı yanımıza gelmedi bir süre ) şuanda hersey normale döndü... saglıkla kalın ;)

deniz_berkan
deniz_berkan

115161

https://i.hizliresim.com/az4D2R.jpg


işte sıkıştırıp yaladığı bir an ve kaçmaya calısıncada ısırıyor gidemezsin der gibi :)

onurtemiz
onurtemiz

116286

@deniz_berkan konu ile alakasız ama sormak istiyorum. Benim oğlumun kilosunu bilmiyorum ama 3,5 aylık iken 1400 idi. Şu an da 7 aylık. Sizin ki 1 yaşında 5500 kg harika bence tombul pofuduk. Kedi dediğin şişman olur (sağlıksız değil) Bana pek kilolu gelmiyor kedim ama zayıf kategorisinde de değil. Haftada iki sefer kuru mama ile karıştırarak yaş mama veriyorum. Haftada iki kez bıldırcın yumurtası veriyorum. Gimcat macun, ödül çubukları, Aminosol pek eksik olmuyor sıkça veriyorum. RC babaycat kullandık 7 ay a kadar ama 4 gün önce ND Kitten a geçtik. Ama kilosunu beğenemiyorum. Başka ne yapabilirim. Nasıl daha fazla yer ?

deniz_berkan
deniz_berkan

115161

biraz sorularım fazla olacak oyuzden mesaj atıyorum size

Hilaakey
Hilaakey

899

aynı durum bizde de var şuan her fırsatta tutuyor sarılıp yalıyor :) sarmaş dolaş uyumaya bile başladılar bugün daha 3.günleri birlikte. ya benim sorunum birbirlerine olan karşı değil de bize karşı eskisi gibi enerjik neşeli haline döner mi onu merak ediyorum bir de kısır kediler için olan mamasını yemek zorunda ama yavrunun mamasını da yiyor bunun da önüne geçmek istiyorum :D yavru kısır mamayı yiyor büyüğü de yavrunun mamasını :D

Hilaakey
Hilaakey

899

sonunda her şey tatlıya bağlanmış yani darısı başımıza :D

Hilaakey
Hilaakey

899

Depresyonda değil mamasını suyunu içiyor oyun oynuyo oltayla diğer yavruyla

deniz_berkan
deniz_berkan

115161

Aynı bizim ev işte;) teo 1 hafta tek takıldı eski hareketleri kayboldu sevdirmedi öyle üzülüyorduk ki geceleri gelmez oldu vs.. 1,5 hafta sonra normale döndü..ben çalıştıgım için sabah cıkarken az koyuyorum mamaları cünkü oburix teo herseyi yiyor aksamları yavruyu ayrı odada beslemey calısıyorum ama oda gidip kısırlaştırılmış mama yiyor kimin naptıgı belli olmuyor malesef :) tuvalet bile kız oğlanın cıkmasını bekleyip giriyor sanki kendinin yok;)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 586 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80920 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR