Yeni Mamaya Geçişte Yumuşak Kaka Sorunsalı

tommyse
tommyse

10473 Puan

aslında bu süreçte ishal olmaması için her şeyi denedim ve sanırım her şeyi denediğim için kedim yumuşacık kaka yapmaya başladı.


bugün tahıllı bir mamadan tahılsız mamaya geçiyorduk fazla eski mamasından biraz yeni mamasından koydum ekstradan da bugün tavuk haşlaması yemişti. sürekli tuvalete girip biraz biraz yapıp çıkıyor bazen hiç yapamıyor. az önce büyükçe yaptı yumuşak ve rengide açık kahverengi kesinlikle mama geçişinden olduğu belli ama bu süreci kısa tutmak için ne yapmalıyım evde immune hapım var onu verdim eski mamamdan da az kalmıştı. öneriniz nelerdir? bizim buralarda probiyotik satılmıyor sormuştum ama hiç bulamadım. Kakası aman aman ishal değil kan yol yeşillik yok sarılık yok sadece normal sertlikteki kakasının yumuşamış hali ve rengi haliyle açık kahve. Sürekli tuvalete giriş çıkışı beni endişelendirdi su tüketimi çok iyi... önerilerinizi bekliyorum.

9 CEVAP

Cemalchief
Cemalchief

12112

Yavas yavas alisacaktir ama burada gecisi 10 gun gibi bir uzun sureye yayin basta %75-25 ortada ve sonra yavas yavas arttirin. Benim yasandi. Proplan fortiflora ve ya sindirim sistemi baska prebiyotik destekleyiciler ile destekleyebilirsiniz

Rikeha
Rikeha

833

Bende aynı sorunu yaşıyorum 1 haftadır çözemedim :(

Rikeha
Rikeha

833

İshal değil normal kaka şeklinde ama çok yumuşak hardal sarısı renginde bir de

tommyse
tommyse

10473

biofeline'nin bağışıklık hapını bu süreçte kullansam ishale iyi gelir mi?

tommyse
tommyse

10473

kimsenin kedisinde mama geçişinden dolayı yumuşak kala olmadı mı? :(

tommyse
tommyse

10473

kimsenin kedisinde mama geçişinden dolayı yumuşak kala olmadı mı? :(

tommyse
tommyse

10473

kakası ne durumda peki 1 haftadır?

tommyse
tommyse

10473

benim kediminde kakası açık kahve ve yumuşak şuan yarın bir vete sorayım sağolun probiyotik alırım varsa birde evde immune hap var onu mamasının üstüne toz yapıyorum yiyor umarım onunda faydası olur

tommyse
tommyse

10473

@cemalchief önceki mamasından bir avuçtan az fazla kalmıştı sipariş geç geldi çünkü o araya düzgün ayarlayamadım maalesef ama yinede karıştırdığım için şuan karışık yiyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 225 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81821 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR