Kedinin Sağlığı Hakkında Sürekli Kaygılanmak

Rikeha
Rikeha

833 Puan

Kedimle 29 ekimden beri mesane kumu ve idrar yolu enfeksiyonu sorunu yaşıyoruz ama bu süreçte içim içimi kemiriyor ya başka sıkıntısı varsa diye 2 röntken 2 kan tahlili idrar tahlili yaptırdım bir şey çıkmadı ama o zaman çıkmadı belki şimdi bir şey olmuş olabilir diye düşünüp duruyorum şimdide kaşıntısı başladı mantarı mı var kulak uyuzumu , oyun oynamak için bazen elime ayağıma saldırıyor nefes alış verişi değişiyor o zamanda kuduz mu solunumunda sıkıntımı var diye sürekli düşünüp tedirgin olup duruyorum sizinde kediniz hakkında kaygılandığınız zamanlarda nasıl başa çıkıyorsunuz

3 CEVAP

Sabisim
Sabisim

848

Öncelikle Merhaba. Biraz daha tecrübe kazandığınızda gerçekten hasta olan kediyle sağlıklı kedinin davranışları arasında büyük farklar olduğunu anladığınız zaman ki hasta kedi kendini uyuyuşundan, bakışlarından bile belli eder. Oyun oynamaz mesela. Kedinizi tanımanız çok önemli. O zaman daha sakinleşeceğinizi düşünüyorum. Kulak kaşıntısı içinde diyebileceğim eğer kulağında akıntısıda varsa bir veterinere gösterin mutlaka.

Ebru-c
Ebru-c

4513

Merhaba bende çok paranoyak biriyim kedilerim konusunda. Her an tetikteyim. Biraz mükemmelliyetçilikle alakalı sanırım. "Erken teşhis hayat kurtarır." Bu teze göre yaşıyorum resmen ve önüne geçemiyorum. Sürekli bir şey olduğunda burada sorup bilgi alıyorum ya da hemen veterinere gidiyoruz. Sahiden şundan da emin oldum ki sakınan göze çöp batar derler ya o kadar doğruymuş ki. Ne kadar üzerlerine düşüyorsam o kadar sorun yaşıyorum.

Rikeha
Rikeha

833

Sizlerinde kedinizin bir problemi olduğunda hassaslaşıp kaygılandığınız zamanlar oluyor mu hangi konuda böyle hissettiniz?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 233 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81821 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR