Sandy Kedi Kumunu Kullananlar?

tommyse
tommyse

10473 Puan

Uzun süredir Sandy kullanıyorum aktif karbonlusunu inanılmaz iyi bir kum ama şu son zamanlarda aşırı dağılma gösteriyor tam topaklanamıyor ve topaklanamadığı içinde kokutuyor ince taneli oluşu beni rahatsız etmezdi çünkü kedim de çok eve dağıtmazdı ama şimdilerde evin yeryüzü kum taneleri... her gün düzenli temizliğini yapıyorum hatta tek kedim var ama 2 kere temizliyorum, kum seviyesi yerinde önceki gibi değil. sizin de öyle mi? siz şuan hangi kedi kumunu kullanıyorsunuz tozsuz olarak? bu kum bitmeye yakın mısır kocanlı olan bir kum almayı düşünüyorum.

3 CEVAP

Mini2019
Mini2019

11530

Ben uzun süre goldlife aktif karbonlu kullandım. bu marka bozunca sandy aktif karbona geçtim.
yaklaşık 1 senedir kullanıyorum. Evet dediğiniz sorun var maalesef. buna ek olarak bazı torbaları da tozlu çıkıyor maalesef. yeni kum bulmak lazım..

tengrist
tengrist

11589

neredeyse aşağı yukarı tüm markaları kullandım ama her zaman geri döndüğüm marka mycat aktif karbonlu oldu. hem koku yapmıyor, hem güzel topaklanıyor. tozutması da bentotit kum işte, diğerlerine göre çok daha az seviyede ama ona eminim.
ama nedense ben bu kumu çok zor buluyorum. çünkü müşteriler bunu beğenmiyormuş, o iyi değilmiş getirme falan diyorlarmış. bazen bulmak için 5,6 yeri dolaşıp en sonunda pes edip farklı marka aldığım çok oluyor, zaten çoğu markayı denemiş olma sebebim de biraz bu sanırım.
benim için en iyi kum markası olup da bu kadar memnun kalınmamasını anlamlandıramıyorum ama. ekstra koku giderici ile rakip bırakmaz bence

tommyse
tommyse

10473

neye geçmeliyim bilmiyorum sandy çok iyidi... sanırım doğal kumlar araştırma zamanı bizim buralarda kum çeşidide sıkıntı. internetten sipariş vereceğiz gibi

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 225 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 82120 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR