Hamile Kedim İçin

muezzagumus
muezzagumus

104153 Puan

Merhaba kedim 6buçuk aylık hamile hergün kuru mama, yaş mama,az tuzlu peynir, bir tatlı kaşığı kadar ev yoğurdu, arada haşlanmış et veriyorum. Vitamin macunu da kullanıyoruz. Kızım için başka tavsiye edebileceğiniz takviye gıda ne verebilirim yardımcı olur musunuz?

7 CEVAP

Kedimekim
Kedimekim

11068

Kdiniz icin en iyi mama yavru kedi mamasiniz. Cunku yetiskin mamasindan daha cok kalori icerir ama bi o kadar da sindirmesi daha kolaydir. Cunku hamilelik ilerledikce bebeklerin buyumesiyle sindirim sistemi sıkısacak ve sindirim sorunu yasayacak bu yuzden mamasinin hazmi kolay olmalidir. Ayrica su ihtiyacina da dikkat etmelisiniz. Cunku insanlarda oldugu gibi kedilerde hamilelikte daha fazla su tuketmeleri gerekir. Duzenli olarak temiz su vermelisiniz. Son olarak da vitamin ve tarzi seyleri mutlaka hekiminize danisarak verin her seyin yoklugu gibi fazlasi da zarar verecektir.

kedilimadam
kedilimadam

114398

Umarım kızınız sağlıkla gerçekleştirir doğumu ve sağlıklı bebekleri olur.Uyguladığınız beslenme düzeni çok doğru sizi tebrik ediyorum.Tek nokta az tuzlu da olsa peynir vermekten kaçınmanız.Ev yoğurdu ile kalsiyum takviyesini yapıyorsunuz zaten.Haftada bir kere de bu ev yoğurduna bir haşlanmış yumurta sarısı ezip karıştırarak verirseniz süper olur. Haşlanmış et vereceğiniz zamanlarda bunun içine yeşil kabak ve havuç atarak haşlarsanız sonrasında da suyunu süzmeden blenderdan geçirip çorba gibi verirseniz hem süt oluşumuna takviye yapmış olursunuz hem de sindirim sistemi için faydalı olur.Bu dönemde kullanabileceğiniz en iyi vitamin macunu VMP vitamin macunu.Bunu doğum sonrasında da kullanmanızı tavsiye ederim.Ve son olarak @Kedimekim'in söylediği gibi suyunu sık sık tazelemelisiniz.Sağlık diliyorum:)

muezzagumus
muezzagumus

104153

???

Balık verebilirsiniz, haşlanmış ciğer de..

Balık verebilirsiniz, haşlanmış ciğer de..

muezzagumus
muezzagumus

104153

Teşekkür ederim

muezzagumus
muezzagumus

104153

Çok teşekkür ederim sağolun güzel dualarınız ve tavsiyeleriniz için.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 553 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79876 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR