2.Derce Renal Yetmezlik

Riooo
Riooo

181 Puan

Merhaba, Pug um için doğal renal mama tavsiyesi alabilirmiyim!

3 CEVAP

tommyse
tommyse

10473

bunun için donanımlı veteriner şart... buradan herhangi yanlıl bilgi çocuğun riskini oldukça yükseltebilir... hekiminiz diyet/veteriner maması verecektir ama bunu en iyi hekim bilir...

Doktor tavsiyesiyle almanız en doğrusu ama advance, royal canin, pro plan gibi mamalar önerirse lütfen lütfen almayın bazı veterinerler bu mama firmalarıyla anlaştıkları için onları satıyorlar. Tıpkı benim veterinerim gibi. Benim kedime de advance sattı 2 3 paket geriletmek yerine ilerletmişti dilime bir drğdirdim mamayı tuz basmışlar meğer işi farkettim biraz daha geç kalıp başka bir veterinere götürmeseydim ölecekti yavrum belki o Allahın cezası gözünü para bürümüş mahlukat yüzünden. Siz virbac, hills gibi mamalardan şaşmayın. Hastalık düzelir düzelmez. Bırakıp içeriğinde et oranı yüksek mamalar kullanın ben bir süre nutri urinary kullandım sonra farkettim ki içeriğinde çok et yok sonra brit kullandım steril olandan %60 oranlarında et vardı. Bir de ev yemekleriyle besleyin. Siz kendiniz et balık yoğurt falan verin.

Hatta kedi köpekler için yaş mama tarifi de var youtube da ben yaptığım yaş mamayı blender da çekip içine un ekleyip poşete koyup ucunu kesip fırına şeritler halinde seriyorum sonra reflex ödül mamaları gibi oluyor onları parçalıyorum al sana kuru mama.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 216 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 86.990 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR